Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur man ska värdera en bil Trade-In Rabatt Erbjudandet

För att utvärdera en bilhandel-in ersättning erbjudandet ordentligt, måste du först beväpna dig med rätt information. Genom att använda Kelley Blue Book, och veta både grossist-och detaljhandel värdet på din begagnade bil i förväg, kommer du att kunna förhandla fram bästa möjliga affär. Saker du behöver
Kelley Blue Book
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en kopia av Kelley Blue Book för att utvärdera ett inbyte ersättning erbjudande för en bil. Den Kelley Blue Book är den allmänt erkända auktoritet på värdet av någon bil köps och säljs i USA. Du kan köpa en kopia av den aktuella Kelley Blue Book på de flesta bokhandlar och bildelar butiker, eller så kan du även begära att se bilhandlare exemplar.
2

Kontrollera på både grossist-värde och värde i detaljhandeln på din bil för att utvärdera ett inbyte ersättning. Den grossist värde återspeglar vad dealern kommer att försöka betala för din bil så att en vinst kan göras på sin återförsäljning, medan detaljhandeln värdet speglar vad du kanske kan få för din bil om du sålde den privat. Det bör vara ditt mål att få ett erbjudande från återförsäljare som är närmare till detaljhandeln värde än grossistvärdet. Addera 3

Bestäm villkoret för din bil i förhållande till dess värde i Kelley Blue Book. Om du har höga miltal, bucklor och repor eller mekaniska problem med bilen, kommer det att vara värt mycket mindre än den Kelley Blue Book pris. Det är enklare och mer lönsamt att ha dessa frågor i förväg fastställda, eftersom en återförsäljare kommer att dra betydligt mer än den faktiska kostnaden för reparationer.
4

Se till att handeln i som du får är utan villkor , och att det är skriftligt. I vissa fall kan ett inbyte ersättning böjas i tandem med det pris du förhandlar för den nya bilen. Separera de två erbjudanden, och inte underteckna ett avtal tills du känner dig bekväm med affären.
5

Ta Kelley Blue Book med dig när du utvärderar inbyte ersättning, eller skriva ut relevanta citat från Kelley Blue Book webbplats (se Resources nedan). Genom att synas informerad, kommer du att kunna förhandla fram det bästa erbjudandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150827.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.