Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur att rengöra en bil Innan handel det i

Även den mest kunniga bilförsäljare kommer att ge dig mer pengar för ett inbyte om du tar dig tid att rengöra din bil i förväg. Genom att ha din bil detaljerad inifrån och ut, visar du den bilhandlare som du menar allvar om att få en bra affär på andrahandsvärde. Instruktioner
1

Rengör din bil innan du handlar den i genom att tänka på det första intrycket det kommer att göra när en bilhandlare tar en titt på det. Gå runt bilen och notera de största problemen, såsom slitna däck, smutsiga fälgar, rivna stoppning eller mindre bucklor och repor. Oavsett vad du märker först kommer förmodligen vara samma sak återförsäljaren meddelanden, så ta dig tid att fixa dessa punkter först.
2

Ta bort alla dina personliga saker från din bil innan du handlar den i. Det kommer att bli lättare för återförsäljaren att visualisera hur ditt inbyte fordon kommer att säljas till en annan köpare, om det är ren och ohämmad med spädbarn bilsäten, löst skräp och speciellt bildekaler. Ägna särskild uppmärksamhet åt handskfacket och bål liksom - det är förvånande hur många människor dyker upp till bilhandlare med en koffert full av bagage och andra personliga tillhörigheter
3

Ha. bil detaljerat helt inifrån och ut innan handel den till en återförsäljare. Kom ihåg, visar en ren bil återförsäljaren som du verkligen tog väl hand om det, och att det är mycket mindre troligt att du gömmer några verkliga problem med bilen. Du bör ha mattor och stoppning schamponeras, hjul och däck rengjorda och damm och smuts bort från alla dessa vinklar och vrår i instrumentpanelen.
4

reparera några mindre bucklor eller repor om du kan innan du Rengör din bil. Dealern kommer att dra mycket mer pengar på andrahandsvärde för din bil för varje fel än om du bara hade dessa fasta punkter i förväg på en lokal kropp butik.
5

Lämna in din bil för service och underhåll innan handel det i. Genom att oljan förändras och de fyllda vätskor, du visar den återförsäljare som du brydde dig om den här bilen, och att det förmodligen är i utmärkt skick. Dessutom, om du har motorrummet ångtvättas, kan du imponera dealern ytterligare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150826.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.