Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur du håller Trade-In Förhandlingar åtskilda från nya förhandlingar bilpriser

Några nya bilhandlare kommer "leka med siffrorna" när du försöker att handla i en gammal bil på en ny. Till exempel kan de sänka priset på den nya bilen, men på samma gång, ge dig mindre för ditt inbyte. Du kan hålla dessa förhandlingar separat så att du kan köra iväg med den bästa möjliga affär. Saker du behöver
Kelley Blue Book
Visa fler instruktioner
1

Håll inbyte förhandlingarna skilda från ny-bilpriser förhandlingarna genom att få ett åtagande från försäljaren kostnaden för den nya bilen först. Många gånger kommer en bilförsäljare frågar omedelbart om du har ett inbyte, även innan du går på en provtur. Är vaga på den här punkten, svarar med "Jag är inte säker ännu. Det beror på priset på den nya bilen."
2

Lämna ditt inbyte hemma när du går till återförsäljaren och förhandla om ett pris på den nya bilen. Många säljare är utbildade för att upptäcka den bil du körde till partiet, och omedelbart kontrollera Kelley Blue Book så att de har ett pris i åtanke när du börjar förhandla.
3

Research värdet på ditt inbyte, inbegripet både grossistpriset (vad dealern kommer att försöka betala dig) och pris (vad du vill få). Den Kelley Blue Book är den universella källan för denna information, och genom att ett exemplar av denna bok, eller en utskriven sida från Kelley Blue Book hemsida, kommer du att kunna hålla förhandlingarna separat (se Resources nedan).

4

Få priset för din nya bil skriftligen innan du förhandla fram ett separat avtal för ditt inbyte fordon. Se till att det är undertecknat av försäljningschefen.
5

Promenad från affären om det finns för mycket press att länka handel-in med den nya bilen priset. Kom ihåg att du aldrig skyldig till en bilhandlare innan du skriver på den streckade linjen. Om affären låter fel, helt enkelt gå hem, och dealern kommer förmodligen ringa tillbaka samma dag med den rätta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150824.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.