Vad händer om en bil med en Sirius prenumeration blir sålt?

Sirius XM satellitradio erbjuder mer än 150 kanaler med musik, prat, sport och underhållning. Många märken av fordon kommer också utrustad med en Sirius-aktiverad radio, och det är vanligt att man får ett par månaders gratis inledande service när du först köpa en bil. Den Sirius förhandsgranskning kan rullas in i en verklig abonnemang med tjänsteleverantören och överförs sedan till en ny radio eller fordon eller helt avbryts när bilen ska säljas. Automotive Tillträde

Sirius erbjöds som både återförsäljare och fabriksmonterad funktion i fordon strax efter dess införande i början av 2000-talet. När du köper ett fordon med Sirius-systemet, är en gratis förhandsvisning prenumeration erbjuds för allt från tre månader till ett år efter köpet, beroende på märket på fordonet. Utöver den installerade fordonets ljudsystem enhet, kan SiriusXM också plockas upp med Dock & Play radioapparater som kan flyttas från bil till hemmet och bryggor som gör din smartphone en satellitradio.
Prenumeration Typer

När gratis förhandsvisning är avslutad, kommer du att erbjudas fortsatta planer som tar upp precis där den fria introduktionen slutade. Abonnemang kan anpassas till din lyssningsupplevelse så att du kan köpa Sirius plan som passar bäst med dina behov. Två planer erbjuds att sända en mängd Sirius kanaler: "Select" plan med över 140 kanaler eller "Premier" plan med över 150. Alternativt kan du köpa Specialty paket, som "Family Friendly" eller "Sport och underhållning" kanaler, av sig själva.
Överföra ditt foto Prenumeration
< p> Oanvänd en betald prenumeration som finns kvar på en bil du säljer eller handel kan överföras till ett nytt fordon i form av en kredit på ditt Sirius-konto. Du kan använda denna kredit för att fortsätta abonnemanget i din nya bil. Observera att överföringar inte kan behandlas på nätet och måste ske genom ett Sirius callcenter representant med bolagets gratisnummer. Addera Avsluta din prenumeration


Om du bestämmer dig för att köpa en bil som inte är utrustad med ett Sirius stereo och du inte vill installera en eftermarknad enhet, kan du även avbryta tjänsten. Avbryta, liksom överföring, måste också göras med en kundtjänst via telefon och kan inte behandlas med en online-ansökan. Om du inte ringer och avbryta tjänsten, kommer din prenumeration att fortsätta spela på bilens nya ägare tills den tar slut och signalen stoppas av SiriusXM.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150805.html

Previous:
Next: No

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.