Hur man överför en avdelning i Kalifornien DMV

Om du säljer din bil i Kalifornien måste du varna Department of Motor Vehicles som du överför dess titel till en annan ägare. För att säkerställa en korrekt utbyte av fordonet, måste du behandla överlåtelsen med DMV när du har gjort en överenskommelse med den nya köparen. Även om ingen avgift krävs för att överföra äganderätten, måste du fylla i ett formulär och lämna in den med DMV innan titeln överföringen är klar. Saker du behöver
registreringsnumret
VIN Namn
och adress ny ägare
Visa fler instruktioner
1

ladda ner och skriva ett meddelande på överföra och friskrivning form från California DMV hemsida. Du kan också fylla i formuläret online på DMV hemsida.
2

Fyll i formuläret. Ange den nya ägarens namn och adress, tillsammans med ditt namn och adress. Skriv i mätarställning och pris du sålde bilen. Fyll i registreringsnumret, gör och år av bilen och Vehicle Identification Number (VIN).
3

Fyll i samma uppgifter på botten av formen och ta bort, spara det för din bokföring.
4

Mail den ifyllda blanketten till Department of Motor Vehicles, meddelande om överlåtelse och friskrivning till PO Box 942.859, Sacramento, CA 94.259 till 0001, om att göra en papperskopia av formuläret, för att slutföra överföringen av äganderätten till den nya ägaren. Du är skyldig att betala porto om utskick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150799.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.