Hur Sälj din Auto gratis

Sälja din begagnade bil själv kan vara det bästa sättet att få ut maximalt värde ur en gammal bil. Inbyten på nya bilar är bekvämt, men återförsäljarna sällan betala vad bilen är värd. Donera en bil är lätt men sätter inga pengar på ditt pocket.When reklam en vård för försäljning, lokala tidningar och försäljning auto webbplatser är de enklaste sätten att gå, men du måste betala en avgift. Det finns fortfarande några sätt att sälja din begagnade bil utan att lägga ner några pengar, dock. Instruktioner
presentation och reklam
1

Tvätta bilen grundligt, inifrån och ut. Ta foton av från vänster och höger bakre hörn, för att visa alla fyra sidor av bilen. Fotografera interiören också.
2

Kontrollera bilens värde vid Edmunds eller Kelley Blue Book hemsida, och priset det enligt experternas rekommendationer.
3 < p> Gör eller köp en "till salu" skylt. Kontrollera att ditt telefonnummer är stor nog att läsa på distans, och innehålla viktig information som året, märke och modell av bilen, dess körsträcka och detaljer motor.
4

Display "till salu" tecken framträdande plats i sido-och bakrutor av bilen. Parkera bilen i en hög synlighet område som en stor parkeringsplats nära gatan, låter stå över natten om det är möjligt.
5

Skapa en gratis online-annons på Craigslist. Inkludera bilder och relevanta detaljer. Försök inte att dölja några problem med bilen kan ha eftersom det kommer att resultera i ett slöseri med tid som köpare avvisa fordonet.
6

Lista bilen på andra fria webbplatser som Vehix eller AOL Autos om det har inte sålts i en vecka.
träffa potentiella köpare och gör en affär
7

Ordna en gemensamt överenskommen tidpunkt och plats att träffas och kolla bilen. Förbered en ärlig redovisning av tjänst register och eventuella problem med bilen kan ha. Var beredd att lämna ramnumret (VIN) Om den presumtive köparen vill köra en rapport fordon historia.
8

Låt den presumtive köparen att provköra bilen om han eller hon vill. Undvik "högt tryck" försäljning taktik som insisterar köparen besluta på plats, eller svävar under den inledande inspektionen.
9

Bestäm din vinst innan man börjar diskutera priset. Räkna med att förhandla eftersom det är vanligt att en potentiell köpare att erbjuda en "låg boll" inköpspris först.
10

Följ din statens anvisningar för äganderättsöverföring, utsläpp inspektion och registrering när köparen har köpt bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150798.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.