Hur man tar bort skrotbilar

skrotbilar kan ha ett antal användbara delar även efter de stora delarna - motor, bromsar , däck - sluta fungera . Det finns ett antal alternativ som du kan överväga att bli av med en skrotbil belamra din egendom . Du kanske till och med kunna sälja den som en " bildelar " och göra några dollar från det istället för att ta det till soptippen . Instruktioner
1

Donera bilen till en icke vinstdrivande grupp . Du kan hitta annonser för ideella organisationer som samlar skrot och gamla bilar i lokaltidningen , på skylten annonser och även i reklamfilmer . Dessa grupper har oftast någon som skänker tid och arbete för att samla in dessa fordon och dra dem till försäljning till en junk yard . Om du vill hjälpa en god sak utan behandlar skrot bilen själv , är detta det bästa alternativet . Några organisationer du kan donera din bil att inkludera Njuren Trust, Gallo Center for the Arts och National Greyhound Foundation . Du kan hitta en lista över organisationer som accepterar skrotbilar på donera är enkelt .
2

använda webbplatser som The Clunker Junker , JunkCarRemoval och Junk - Yard för att hitta ett skräp tjänstebil borttagning i ditt område . Dessa tjänster söka efter skräppost bil dragande företag i ditt riktnummer , kommer några av dessa betalar du för bilen . Men inte alla av dem kommer , särskilt om skrot bilen har några användbara delar eller är gjord av sämre metaller .
3

Haul skrot bil till skroten i ditt val . Genom att göra detta kan du kan sälja den för något mer än att ha någon annan hala .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150794.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.