Hur man gör det Fäktning för en bil Lot

Säkerhet för bil partier är nödvändig på vissa platser, och bygga din egen kedja staket länk säkerhet kan vara ett sätt att bidra till inventeringen är väl skyddad efter timmar. Typer av säkerhetsstängsel varierar, och det kan finnas stängsel koder inom vissa områden som förbjuder användningen av taggtråd eller taggtråd på toppen av staket kedjelänk, så kolla med din lokala myndigheten innan detta projekt. Saker du behöver
Måttband
Stakes
String
stängsel Chain länk rullar
Terminal inlägg
Linje inlägg
betongmassa
Shovel
Nivåer
Fence hårdvara
toppskena inlägg
Metall armar
Taggtråd
Staket bår
Tänger
Avbitare Sida 2 Gates
Safety gear
Show Fler Instruktioner
1

Mät omkretsen av bilen mycket. Sätt pålar i marken för att markera platsen för stängslet. Sträck en sträng mellan insatserna.
2

Gräv ett hål med spaden på varje inlägg läge längs strängen. Terminal inlägg är placerade i hörnen, och line tjänster är jämnt fördelade var 10 meter mellan terminalen inlägg. Plint hål ska grävas intill insatsen markör, och linje post hål kommer att vara infälld från markören ca 1/4 av en tum eftersom stängslet kommer att fästa till mitten av terminalen inlägg och front of the line tjänster. Addera 3

Blanda upp en liten sats av betong och häll lite i den första terminalen hålet. Sink den första terminalen inlägget i hålet så att stolpens topp är en fot högre än höjden av kedjelänken stängsel att åstadkomma en förankringspunkt för de hullingförsedda armar tråd metall. Använd två nivåer för att se till att inlägget är lod och rak. Håll en nivå på den sida av stolpen och en på framsidan av stolpen. Håll inlägget på plats tills betongen härdar.
4

Upprepa efter installationen tills alla inlägg har förankrade i marken. Fyll i runt betongen med överskott av smuts, om det behövs.
5

Fäst stängsel kedjelänk till den första terminalen postning med hjälp av stängsel hårdvara. Rulla ut stängsel som du arbetar dig fram till nästa inlägg. Dra stängsel så tätt som möjligt. Fäst järnväg inlägg till toppen av staketet när du arbetar ner stängslet. Fäst stängsel till alla inlägg i detta sätt.
6

Fäst metallarmar (med stängsel hårdvaran) på toppen av varje inlägg. Metall armar bör vinkla utåt för att hindra folk från att klättra över. Använd stängslet bår att dra taggtråd tätt mellan armarna, och bifoga tre strängar av taggtråd till metall armar. Vissa vapen har hål att tråden kan tråden igenom, medan andra kräver hårdvara för att fästa tråden till armarna. Klipp änden av tråden efter att den har sträckt tätt och fäst den sista armen med avbitare.
7

Installera prefabricerade grindar vid infarten till bilen mycket av nedanstående monteringsanvisningar. Vissa portar kan kräva ett hål i asfalt eller betong för att sjunka en låsning inlägg in i mitten av grindarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150793.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.