Hur du returnerar Bil Tallrikar

Returnera din bil har registreringsskyltar är obligatoriskt om du har tappat försäkring bil ansvar, säljas eller ges bort din bil, eller planerar att lagra din bil för en stor del av tiden och inte vill betala försäkring. Framgångsrikt slutförande av avkastningen processen beror på följsamhet till nedanstående kritiska stegen. Instruktioner
1

Lokalisera Institutionen för motorfordon närmaste kontor (se Resurser). Välj din stat och kommun för att hitta adress och telefonnummer till närmaste kontor.
2

Ta med bilens registreringsbevis och registreringsskyltar till din lokala DMV kontor för att få ett officiellt kvitto. Förvara detta bevis på en säker plats och använd det som ett bevis på att du genomgått lämplig process för plattan retur. Addera 3

Kontakta en representant på din bil försäkringsbolag och begära information om registreringsskylt avkastning politik. Informera dem om det datum som du vill returnera din registreringsskylt och ordna för att betala några räkningar relaterade till uppsägning.
4

begära återbetalning på bilens anmälningsavgiften genom utskick i ett ifyllt formulär till din lokala DMV.
5

Kontrollera med din lokala skattemyndigheternas att se till att du inte är skyldig någon fastighetsskatt på ditt fordon. Att betala några avgifter kommer att slutföra tillståndsprocessen plattan retur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150792.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.