Hur säkert Auktion Bärgning Cars

Auktionsintäkterna bilar är ett roligt och intressant sätt att tjäna pengar. Däremot kan det bli lite svårt när man försöker sälja en bärgning bil. Bilen kommer med en betydande rabatt, eftersom det kommer att behöva betydande reparationer att göra körbar, men om repareras på rätt sätt, kan det också göra dig stora vinster. Du kommer att behöva anställa en ASE-certifierad mekaniker för ordentliga reparationer - eller flera mekaniker om du vill snabba upp processen. Saker du behöver ASE-certifierad mekaniker
Vehicle hauler eller 18-hjuling
eBay Motors konto
PayPal-konto
Visa fler instruktioner
1

Hyr en ASE-certifierad mekaniker. ASE certifiering kommer från det nationella institutet för Automotive Service Excellence, och det är den accepterad auktoritet på mekaniker reparation utbildning. ASE-certifierade mekaniker kan ta ut en premie jämfört med icke-certifierade mekaniker, men köpare av bärgning fordon kommer att vilja ha ytterligare försäkringar om att en certifierad mekaniker ger.
2

Transport den bärgade bilen där du köpte den till din butik på ett fordon dumprar. Detta kan vara ett flak för enskilda fordon eller en 18-hjuling traktortrailer enhet som kan transportera flera bilar på en gång. Kör inte bärgade bilar på allmänna gator, som du skulle utsätta dig själv och andra förare.
3

Reparera bilen för att möta alla federala säkerhets-och utsläppsnormer. Om en bil del är skadad, byt det. Du kan fortfarande sälja den enskilda delen, men bilköpare vill veta att du utfört en fullständig reparation.
4

File aktieägarregister papper av din bärgades bilen med ditt försäkringsbolag. Om du driver en bil säljande företag, dock, då ditt företag försäkring - inte din bilförsäkring - kommer att hantera formulären. Du kan också behöva registrera sig med din statens Department of Motor Vehicles, beroende på bärgning lagarna i din jurisdiktion.
5

Lista din bil på eBay Motors som en bärgning titel, och lista alla de reparationer som utförs på den. Ge en Carfax rapport på begäran av potentiella köpare. Inte försköna inte din lista, vara ärlig om allt. Använd ett PayPal-konto tar emot några betalningar, såsom PayPal kan bearbeta kreditkortsbetalningar för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150789.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.