Hur har privat Auto Sales i Georgia

Privat sälja ditt fordon i Georgien är en enkel process som tar mindre än en timme. Att sälja ditt fordon, måste du ha fysiskt titeln, vilket innebär att eventuella panträtter måste avlägsnas från fordonet före försäljningen. Efter försäljningen har slutförts, skall köparen lämna pappersarbete med skatten kommissionären för det län där bilen såldes. Saker du behöver
Vehicle Bill titel
of Sale formulär
Titel /Tag ansökan
Certificate of Vehicle Emission Inspection
Visa fler instruktioner
1

Besök Georgia Clean Air Force hemsida och skriva ut rapporten för mätning av utsläpp för ditt fordon. För att söka efter ditt fordon, anger bilens VIN-nummer på söksidan. Om din bil inte har testats eller inte stämmer överens, kan den inte säljas. Information om testning visas på Georgia Clean Air Force hemsida.
2

underteckna och datera fordonets titel i "Säljaren" avsnittet framför en notarius publicus, och skriva ut det aktuella mätarställningen på den medföljande linjer. Har köparen underteckna och datera fordonets titel i "Köparen" i titeln framför notarius publicus. Fordonets Titeln måste vara attesterad.
3

Fyll en Bill of Sale formulär, som du kan ladda ner från Internet eller skapa på egen hand. Om att skapa köpebrevet formulär, måste du inkludera namn och adress på säljaren, datum för försäljningen, fordonets beskrivning (inklusive VIN), lien innehavaren skapas när fordonet säljs (om någon), namn och adress på köparen och bilens mätarställning vid tidpunkten för försäljningen.
4

Skriv i köpebrevet formen framför notarien, och har köparen göra detsamma. Köpebrevet formulär måste vara attesterad.
5

Slutför Titel /tagg ansökan, som du kan ladda ned från avsnittet Resurser. Titeln /Tag applikationen kräver mest av samma information som krävs av köpebrevet och krävs av delstaten Georgia för att samla in information.
6

Gör en kopia av allt pappersarbete, sedan förse köparen med de ursprungliga kopior av alla papper. Det är då det köparens ansvar att besöka Skatteverket kommissionärens kontor och betala moms på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150783.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.