Hur man överför en Iowa Salvage Title

I delstaten Iowa, är en bärgning titel som ges till ett fordon som kräver reparationer som skulle kosta mer än hälften av sitt marknadsvärde före skadan. Bärgning fordon tas normalt av försäkringsbolaget efter en olycka eller erhållits av ett fordon återvinnare. De kan också föras in från av staten och har bärgning titlar i det tillståndet. Överföra en Iowa bärgning titel kan göras antingen genom att koppla den till en godkänd enhet eller genom att ansöka om en vanlig titel och registrering. Instruktioner
Skaffa en Bärgning Titel
1

Bestäm vem du ska tilldela titeln till. I Iowa, kan bärgning titlar tilldelas utbildningsinstitutioner, licensierade bilhandlare, företag eller personer som säljer bärgade fordon och /eller delar, eller licensierade återvinningsföretag fordon. Skicka in din nuvarande bärgning titel och en
2

Ansökan om titel undertecknad av sökanden till Iowa Department of Motor Vehicles. Addera 3

Få Iowa bärgning titel. Titeln kommer att skickas till den nya ägaren och kommer att ha "BÄRGNING" stämplat på den. En bilhandlare eller licensierade återvinnare får nytt tilldela titeln till någon köpare.
Skaffa en återkommande titel för ett fordon med en Iowa Salvage Title
4

reparera fordonet till fungerande skick.
5

Ring 866-908-4636 för att hitta närmaste plats för bilstölder undersökning. Iowa fred officerare utföra undersökningar bilstölder att kontrollera reparationer och bekräfta all dokumentation.
6

få tillstånd att köra fordonet till och från undersökningen. Den "sanningsförsäkran Reparationer Bärgning fordon form # 441.071" omfattar alla de reparationer som har gjorts på fordonet. Ladda ner det från motorfordon Enforcement hemsida eller kontakta det lokala länet kassör eller avdelning som utför undersökningen.
7

Kör fordonet till stöld undersökning webbplats.
8

Present fred officer med Iowa bärgning titel, ett intyg som visar reparationer, ett kvitto för alla reservdelar, och en $ 30 check eller postanvisning. Om fordonet passerar undersökningen, kommer du att få en bärgning certifikat stöld undersökning. Skicka in intyget, bärgning titel, och alla avgifter till ditt län kassör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150782.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.