Hur Återvinn en Auto

Recycling en auto - från bilar till lastbilar och allt däremellan - kan vara skrämmande. När allt, det finns många olika delar och de flesta människor skulle inte veta var man ska börja ta isär dem och sortera dem. Tack och lov, vissa auto återförsäljare och junkyards specialiserade på återvinning och återanvändning så mycket av den automatiska som möjligt. Du kan även donera alla typer av bilar för välgörenhet och få ett skatteavdrag för hela värdet av fordonet. Saker du behöver Málaga Telefon
Visa fler instruktioner
1

Call Donera Car USA på 800-269-6814 att inrätta en bil donation som helst i USA De kommer plocka upp alla typer av bilar, även båtar och flygplan, i alla förhållanden. Bolaget ger 50 procent av intäkterna från din bil till välgörenhet. De kommer att fråga om märke och modell av någon bil eller lastbil, så har det till hands. Låt dem veta din adress och en praktisk pickup tid och någon kommer att sjunka med att plocka upp bilen och lämnar dig med en skatt-avdraget kvitto du kan använda på årets deklaration.
2

Ring 800 -cleanup för information om återvinning i ditt område som helst i USA De håller information om de mest miljövänliga bilhandlare, bilverkstäder och junkyards. Be om antalet några lokala platser som återvinner alla eller de flesta av auto. Vanligtvis de flesta eller alla av metallerna i bilen kan återvinnas, men tyget och skummet (säten, etc), och de flesta plaster, är inte. Forskning de lokala återvinningsalternativen och kalla dem för mer information. Om du vill att Auto plockas upp, se till att den plats du väljer har det alternativet. Be om en skatt kvitto om det räknas som en donation.
3

Ta bilen till en auto vrakplundrare. Enligt Environmental Defense Fund, är detta ett bra alternativ för en komplett bil eftersom ett auto vrakplundrare remsor som många av de återanvändbara delar som möjligt och säljer dem. En auto sabotör kommer sannolikt endast återvinna metallerna i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150780.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.