Lagliga sätt att skrotbilar

När din bil är inte längre manövreras och tar upp plats i din uppfart , det finns lagliga sätt att bli av med den gamla skamfläck . Det kan även hjälpa miljön - och kanske lägga till några dollar för att din plånbok . Du behöver inte ta till överge bilen på några lonesome väg . Donera
p Om du letar efter en skatt avskrivning , donera din bil till välgörenhet . Skatteavdraget kan variera från $ 500, eller försäljningspriset för ditt fordon , vilket som är störst . Om din bil är fortfarande i drift , får du ett större avdrag . Om välgörenhet använder bilen snarare än att sälja det själva , kommer att resultera även i en större skatteavdrag för dig .
Parting

Ett annat alternativ är att sälja din fungerande bil delar . Skräp varv letar alltid efter begagnade delar . Du kan också sälja dina delar på nätet .
Salvage

Genom att sälja din bil till en bärgning gård , kommer du att kunna tjäna pengar på plats . Om fordonet fortfarande går , kommer du att tjäna mer . Om inte , kan du fortfarande tjäna några dollar om du bogsera bilen till gården själv .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150779.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.