Hur man överför en titel genom Donation

Överföra titeln på ett fordon du donerar är inte mycket annorlunda än att överföra det på något annat sätt , så länge du fyller i de blanketter som krävs , kommer Department of Motor Vehicles vet att bilen är inte längre i din ägo och behandla välgörenhet ( eller vem välgörenhet ger bilen ) som ägare . Donera din bil också befriar dig från besväret att sälja, ger dig något att må bra och ger dig rätt till en skatt avskrivning . Instruktioner
1

Skriv i utrymmet i titeln indikerar att du ger bilen borta . Har mottagaren underteckna titeln indikerar mottagandet av fordonet .
2

Skaffa en ansökan om titeln och registrering av DMV webbplats eller få en i DMV kontoret . Fyll den ut med en representant för välgörenhet du donerar bilen . Sätt in information såsom mätarställningen , chassinumret , året , märke, modell och all annan information som behövs. Mottagaren ska lägga ner sin välgörenhet som ny ägare av bilen .
3

Ta undertecknade titel till din lokala DMV eller maila den till din statliga DMV kontoret tillsammans med en check för titel övergångssumman . DMV kommer att överväga du ansvarig för bilen tills den känner annars , så att föra det i omedelbart är den bästa politiken . Kostnaden för att överföra titeln varierar från staten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150777.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.