Hur att få pengar för mitt skräp bil i Pennsylvania

Att ha en skräp bil sitter på din fastighet kan allvarligt försämra det övergripande utseendet och känslan på din fastighet. Dessutom kan bilar som har suttit en lång tid eller havererade orsaka en säkerhetsrisk. Vissa stadsdelar och kommuner kan överväga skrotbilar en olägenhet för allmänheten. Din ort kan ladda och bötfälla dig om du har en skräp bil sitter på din fastighet för någon tid. Många lokala bil återvinningsföretag, som vanligtvis kallas skräp varv, kommer att plocka upp ditt skräp bil och betala kontant för återvinningsbart material. Instruktioner
lokala Junk Yard
1

Hitta en lokal bil återvinningsanläggning, eller en junk yard, i ditt område. Harrys U-Pull It och Kress Auto Wreckers har platser i Hazleton, Allentown och Pennsburg. Richners bildelar och Salvage ligger i Howard och Atlanten Bildelar och försäljning är i Philadelphia.
2

Jämför erbjudanden från olika återvinningsföretag. Många återvinningsföretag kommer till din plats för att plocka upp din bil, men ger dig mindre pengar i utbyte. Andra erbjuder inte möjligheten av pick-up och kommer att kräva dig att dra bilen i. Vissa kanske vill se skicket på kroppsdelar som kan säljas vidare för att beräkna deras ungefärliga resultat.
3

Tänk nationellt baserade företag som kommer att plocka upp ditt skräp bil i utbyte mot kontanter. Dessa företag kommer att plocka upp din bil och många gånger kommer att sälja den till din lokala återvinningsstation. Junk min bil och Rusty s Auto Salvage kommer att betala kontant för din skräppost bil samt bogsera det gratis till en lokal auto bärgning gård eller återvinningscentral.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150776.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.