Hur man fyller i en North Carolina Auto titel för en ny köpare

När du säljer en bil i delstaten North Carolina, kommer du fylla antingen köparen informationen på baksidan av din nuvarande North Carolina titel --- om du är en privat ägare av ett begagnat fordon --- eller ge en textning dokument till den nya köparen, om du är en återförsäljare. Den textning Processen är bara något annorlunda för den nya köparen i varje instans. Samma pappersarbete, identifiering och bevis på försäkring krävs. När pappersarbetet är klar, kan den nya köparen få sin titel vid varje North Carolina Division of Motor Vehicles kontor som erbjuder Fordon och License tjänster Plate. Saker du behöver
Identification
North Carolina State titeln
Titel ansökan
Skador Disclosure Uttalande Statement
stödberättigande Risk
Visa fler instruktioner
titel för en ny Köparen Köpa från en enskild
1

Slutför baksidan av North Carolina titeln. Inkludera köparens namn och adress, datum för försäljningen, säljarens underskrift och namnförtydligande, mätarställning, notarization och skador utlämnande.
2

Skaffa en panträtt utsättning om eventuella panträtter kvar på bilens titeln. Addera 3

Fyll en avdelning Ansökan och har det attesterad.
4

Skaffa ett uttalande vägmätare utlämnande och har säljaren och köparen underteckna uttalandet för fordon mindre än 10 år gammal.
5

Skicka ett uttalande Skador Disclosure och Redovisning av bidragsberättigande Risk med din avdelning Application.
6

in alla obligatoriska avgifter. Som av November 2010, är ​​grundavgiften för ett intyg om titel $ 40. Det finns en extra $ 28 avgift för registreringsskylt registrering. Betalning skall erläggas kontant eller en personlig check från en bank som har sitt huvudkontor eller har filialer i North Carolina.
Titel för en ny köpare köpa från en återförsäljare
7

Skaffa North Carolina titel, titel från en annan stat, eller tillverkarens intyg om ursprung från en återförsäljare.
8

Slutför Titel Application och få den attesterad.
9

Skaffa en vägmätare avslöjande uttalande. Har säljaren och köparen underteckna uttalandet för fordon mindre än 10 år gamla.
10

Skicka ett uttalande Skador Disclosure och Redovisning av bidragsberättigande Risk med din avdelning Application.
11

Skicka in alla avgifter som krävs. Som av November 2010, är ​​grundavgiften för ett intyg om titel $ 40. Det finns en extra $ 28 avgift för registreringsskylt registrering. Betalning skall erläggas kontant eller en personlig check från en bank som har sitt huvudkontor eller har filialer i North Carolina. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150774.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.