Hur bli av en bil till bärgning gård i New Jersey

Många människor aldrig komma runt att avyttra den gamla bilen sitter i sitt garage. Blotta tanken på att trotsa all trafik för att dra den till bärgning gård är tillräckligt för att ge dig panik. Dock kommer ignorera ett problem inte få det att försvinna. Du kanske tycker att tiden bilen börjar läcka olja och andra vätskor som du är orolig kommer att sippra ut i grundvattnet och förorena det. Under sådana omständigheter, har du en möjlighet att antingen donera bilen till en välgörenhetsorganisation eller sälja det till en bärgning gård. Om du befinner dig i New Jersey, är att bli av din bil till bärgning gård görs ganska enkelt genom det stora antalet rädda varv som erbjuder gratis bogsering. Saker du behöver
Computer
Internetuppkoppling
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Förbered dig på att sälja. Kontakta din bil försäkring om att skaffa en bärgning titel för din bil. Denna titel är nödvändigt för att kunna disponera bilen till en bärgning gård. Gör nödvändiga pappersarbetet och skaffa bärgning titel. Håll titeln klar.
2

Hitta en bärgning gård. Om du känner någon som har placerat sin bil nyligen, be om information om den service de används. Besök på gården eller telefon för att ta reda på detaljer om de inblandade pappersarbete. Lämna uppgifter om din bil för att få en offert. Fråga hur och när de kommer att göra betalningar.
3

Boka online. Om du inte har uppgifter från andra källor, sök på webbplatser som Cash för Junk eller The Clunker Junker. Fyll i ett online-formulär för att begära omhändertagande av din bil. Lämna nödvändiga uppgifter, och vänta för företaget att skicka sina representanter att bogsera bilen.
4

Transfer bilen. När företagets företrädare anländer för bogsering din bil, kontrollera sina referenser. Visa dem på bilen och de relevanta handlingarna, och be om en offert. Om det är acceptabelt, samla beloppet och lämna över bilnycklarna och dokument. Om du tittar på ett högre pris, förhandla för att få det bästa erbjudandet. Skriv på papper för att överföra titeln över till bärgning gård, och hålla din kopia av dessa dokument för framtida referens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150772.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.