Hur lämpligt att skylt över en bil titel i Texas

Undertecknande över en bil titel i Texas är en enkel process, som innebär att fylla i ett formulär, gör en resa till din lokala länet skattekontoret, och betala en liten avgift (som du kan även belasta köparen). Av Texas lag, måste denna process ske inom 20 dagar från att sälja bilen. Om du låter någon annan köra runt en bil som fortfarande har ditt namn på titeln, kan du hållas ansvarig för några biljetter eller brott som begåtts med bilen. Saker du behöver
Bilens titel Review Din registrering
Form 130-U
vid km
Visa fler instruktioner
1 Form

Print 130 -U, som är tillgänglig på Texas DMV hemsida (eller se avsnittet Resurser nedan). Observera de avsnitt du måste fylla i, vilket inkluderar ditt namn och adress, en mätarställning, försäljningspriset och din signatur.
2

Läs din vägmätare och notera det i 18 § i formulär 130-U. Om din vägmätare aldrig har brutits eller ersatts, kryssruta A i avsnitt 18, om den har brutits eller ersatts, kryssruta N, och om din körsträcka överskrider de mekaniska gränserna för din vägmätare, kryssruta X. Observera också bilens VIN (Vehicle Identification Number) på ett annat papper.
3

Fyll i resten av de delar som är skuggade (vilket indikerar att säljaren måste fylla dessa avsnitt ur).

4

Gå till din lokala County Skatteverket med köparen och din titel och registrering. Se till att din köpare kommer försäkringsbevis. Medan köparen är att fylla i hans eller hennes del av Form 130-U, måste du signera och anteckna datum för försäljningen på baksidan av din titel. Var mycket försiktig när du fyller i denna information, eftersom varje titel som visar tecken på förändring är ogiltig. Åtminstone om du röra dig i länet skattekontoret, har du en officiell vittne som kommer att veta hur man bäst ska hantera situationen.
5

betala fastställda avgifter. Expediten kommer kontrollera alla uppgifter, samla in dina pengar och se till att allt är i sin ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150771.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.