Hur man överför en bil titel i Oregon

Staten Oregon inte tillåter dig att överföra en titel medan en lien är närvarande, till skillnad från andra stater. Också, att Oregon Department of Motor Vehicles hemsida påstår anmälande DMV av bilens försäljning krävs enligt lag. En köpebrevet är valfritt. Instruktioner
1

Läs din titel över att se till att det inte finns någon kvarstad innehavare listas på förstasidan. Delstaten Oregon DMV hemsida säger att du måste ge en kvarstad utsläpp till köparen, vilket borde ha lämnats till dig när du nöjd ditt lån. Ring banken för att erhålla kvarstad släpp om du inte kan hitta det, annars kan du inte överföra äganderätten
2

Vänd titeln över och underteckna utrymmet märkt som "säljare (s)" eller. utrymmet märkt "registrerad ägare" om titeln är äldre, enligt Oregon DMV hemsida. Alla ägare måste skriva exakt så som deras namn står på framsidan av titeln. Anmäl bredvid din co-ägare och se till att du lämnar tillräckligt med utrymme för varje signatur.
3

Skriv det aktuella fordonets vägmätare i utrymmet märkt som "vägmätare avslöjande," men bara om fordonet är mindre än 10 år gamla, annars är informationen onödigt. Om detta utrymme är redan ifylld, måste du kontakta eller besöka en DMV kontoret för att få en säker vägmätare Disclosure (blankett 403) för att fylla ut som ett substitut.
4

Ge köparen titeln när det undertecknas. Skriv ned namnet på köparen, när du behöver det vid anmälan DMV i din försäljning. Förse köparen med en panträtt utsättning eller Secure vägmätare Disclosure, om det behövs.
5

Meddela Oregon DMV för din försäljning inom 10 dagar. Använd Online Notice of Vehicle salu - en länk till blanketten finns på Oregon DMV wesbite. Eller fyll i tillkännagivandet av Vehicle Sale Form, som du kan ladda ner från Oregon DMV hemsida. Skicka det till:

DMV Huvudkontor

1905 Lana Ave. NE

Salem, OR 97314

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150768.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.