Hur att ersätta förlorade Bil avdelningarna för en försäljning i Monroe, Louisiana

Innan en bil kan säljas i Monroe, Louisiana, kräver statliga regler som den registrerade ägaren måste ha intyg om titeln. Om titeln är förlorad, kan den registrerade ägaren eller en agent för den registrerade ägaren ansöka om ett duplikat titel genom Louisiana Office of Motor Vehicles (OMV). Mottagande av den dubblerade titeln tar cirka 30 dagar. Om den registrerade ägaren har avlidit, kan en dubblett titel inte utfärdas i den avlidnes namn. Saker du behöver
Form Vehicle Application (DPSMV1799) katalog Kopia av Louisiana registreringsbeviset (om tillgängligt) katalog Kopia av tillfredsställelse av panträtt (om tillämpligt) katalog Betalning (personliga eller business check, bankväxel check, postanvisning eller kontanter)
Visa fler instruktioner hotell med en tydlig titel
1

Skaffa en blankett Vehicle Application från Monroe OMV eller online på http://omv . dps.state.la.us /och fylla i alla tillämpliga delar.
2

Markera förlorade lådan och lådan ger kommissionären tillåtelse att skicka titeln till den adress som anges på ansökan i " DUPLICERA TITLE AFFIDAVIT "i ansökan.
3

NOTARIELL detta avsnitt genom att underteckna den i närvaro av en notarius publicus.
4

Gör check eller pengar förplikta betalas till Department of Public Safety. Avgifterna är $ 18,50 för titeln och en $ 8,00 expeditionsavgift, som av 2010. Verifiera avgifterna på lokal OMV eller online på http://omv.dps.state.la.us/.
5

Skriv ditt körkort och telefonnummer på checken, om dina kontroller är inte förtryckt. Detta steg är inte nödvändigt för en bankväxel eller postanvisning eftersom de anses kontanter. Skriv också en fysisk adress på checken är inget är listad eller om det finns en PO Box listade.
6

Skicka formuläret fordonet ansökan, kopia av registreringsbevis (eller meddelande som anger att du inte kunde ge en kopia), kopia av panträtt tillfredsställelse om tillämpligt och betalningsform till den lokala OMV. Addera Med en Lien
7

Utför steg 1 till 3 från föregående avsnitt.
8

tillhandahålla en kopia av tillfredsställelsen av panträtten, om tillämpligt.
9

Slutför "sanningsförsäkran icke-ägande AV titel genom lienholder" avsnittet om panträtten har inte är uppfyllt och att stanna kvar på fordonet. Du måste ha en kvarstad innehavare kolla "aldrig fått" rutan och har kvarstaden innehavarens namnteckning attesterad.
10

Utför steg 4 till 7 från föregående avsnitt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150766.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.