Så att sälja min bil Tillbaka till återförsäljare i Kanada

När det gäller att köpa bilar från en återförsäljare , det finns egentligen inget sådant som ett returrätt om du inte längre vill ha bilen . Du kan dock behandla bilen som ett inbyte och säljer den tillbaka till generalagenten . Genom att göra din forskning och rubrik i återförsäljaravtalet med så mycket kunskap om din bil som möjligt , kommer det inte vara svårt att handla det i. Instruktioner
1

Ta din bil till en mekaniker . Detta kommer att säkerställa att fordonet är igång , liksom det tidigare kan du ta den till generalagenten . Eventuella frågor som generalagenten finner att minska mängden pengar de erbjuder dig .
2

Forskning värdet på din bil . Du får en bättre chans att få det fulla värdet av din bil om du har en förståelse för vad som är innan du anländer till generalagenten . Besök så många begagnade bil webbplatser som möjligt och se vad andra fordon av samma år , gör , är modell och körsträcka säljer för . Vissa banker kommer att bestämma värdet på ett fordon baserat på kanadensiska Black Book värden om du går in och ser en account manager .
3

Besök flera återförsäljare . Genom att gå till olika återförsäljare , kommer du vara säker på att få bästa möjliga pris . Om du vill ta itu med den återförsäljare som du köpte bilen från , det är bra . Bara vara medvetna om att de inte kan ge dig det bästa priset du kan få .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150822.html

Previous:
Next: No

Att sälja en bil till ett återförsäljaravtal

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.