Hur får man det bästa andrahandsvärde

När du är redo att köpa en ny bil du kanske vill överväga att använda din gamla bil som inbyte. Du kan förbättra andrahandsvärde på din bil genom att göra mindre förändringar till det. Spendera inte en massa pengar att förbereda bilen för inbyte eftersom andrahandsvärdet är typiskt en bråkdel av vad bilen är värd. Instruktioner
1

Ta bort alla personliga ägodelar och dekaler från både insidan och utsidan av bilen. Du kan älska den Humane Society, kampen mot bröstcancer och vill att folk ska tuta om några delar falla av, men klistermärkear, magneter och dekaler kan göra din bil ser junky. Ta bort alla av dem innan du tar bilen handlas i.
2

Tvätta bilen ordentligt. Gör din bil utseende och lukt så ren och fräsch som möjligt. Dammsug insidan av bilen och spraya luftfräschare på insidan.
3

ge underhåll poster. Du kommer att få mer pengar på ditt inbyte om du kan bevisa det väl har bibehållits. Återförsäljare ger dig pengar för ditt inbyte eftersom de tror att de kan tjäna pengar på fordonet. Din andrahandsvärde är ofta bestäms av hur mycket vinst generalagenten tror att det kan göra genom att sälja den. En bil med noggranna underhållsdokumentation är värt mer än en som har haft något underhåll utförs eller har okänd underhåll.
4

åtgärda mindre problem. Om du vet att din bil har irriterande frågor som är relativt billigt att reparera, gå vidare och göra reparationer. Återförsäljarna ger mer pengar för fordon som är i god form. Inte spendera alltför mycket reparera ett fordon som du bli av.
5 p Om du inte kan säga något trevligt om din bil, inte säga något alls. Du vet att du behöver en ny bil och det gör generalagenten. Du skulle inte vara där om du inte gjorde det. Gå inte in i en lista över dina gamla bilens omfattande problem. Kör bilen till partiet och låta sina yrkesverksamma utvärdera den och antingen acceptera eller förkasta deras andrahandsvärde erbjudandet. Såvida du inte är en mekaniker, kanske du inte har en ärlig uppfattning om vad problemet är eller hur mycket det kommer att kosta generalagenten att reparera. Uppmärksamma ditt inbyte: s brister kan kosta dig pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150820.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil till ett återförsäljaravtal

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.