Hur man startar ett företag Car Sändning

Vissa bilägare skulle hellre sälja sina bilar själva på sociala nätverkssajter som Craigslist och Marketplace på Facebook. Andra bilägare, men inte vill ta itu med processen alls. En bil-sändningen företag kan vara ett lönsamt sätt att hjälpa andra säljer och köper bilar. Saker du behöver
Commercial bil Säljare mycket Mössor och kontrakt köpare
Visa fler instruktioner
1 Hämta en bil mycket som rymmer 15-20 bilar.

Hyra eller köpa en bil mycket som kan hålla så många bilar som du kan sälja. Börja med en hel del som kan hålla 15 till 20 bilar. Se till att din kommersiella massa har bra belysning och är beläget i ett område som har medium till tung trafik. Du behöver också ett litet kontor för att hantera inköp, administrativa uppgifter och telefonsamtal.
2

Skaffa ett företag licens, ditt EIN (Employer Identification Number) och har etableringen inspekteras. Certifieras som din anläggning är säker och fungerar av en inspektör.
3 Rimliga avtal är viktiga.

Utveckla kontrakt för dina köpare och säljare. Säljarens avtal bör baseras på hur länge bilen kommer att vara på din vara (60 dagar är rimligt), vinstandelen exempelvis 60/40 eller 50/50, och bilens börskurs. Lägg in en klausul som säger att om du inte säljer bilen inom 60 dagar, har ägaren fem till sju dagar att plocka upp bilen eller kommer det att bli egendom i bilen sändningen företag. Köparens avtal bör baseras på hur mycket bilen kostar, årlig ränta, avkastning-och-utbyte politik och de månatliga utbetalningarna, om det finns några, liksom kostnader såsom kostnader för hantering av plattor, taggar och försäkringsförmåner.
4 Se till att varje bil är ren.

Rengör varje bil grundligt. Om du vill klippa en kostnad, sätta en klausul i säljarens kontrakt att bilen ska rengöras grundligt insidan och utsidan innan du kommer förpassa det. Kunderna är intresserade av en bil sändning företag som har bra erbjudanden och miljöbilar.
5

Håll de allmänna omkostnaderna för din bil sändningen företag lite som möjligt. Du vill öppna ett företag där du vill göra en vinst, inte har ett underskott. Om det behövs, prata med familj och vänner om att investera i ditt företag genom ingen ränta eller lån med låg ränta eller gåvor av pengar.
6 Flyers om specialerbjudanden hjälpa till att locka kunder.

Marknadsför ditt företag bil sändningen. Gör flygblad som kortfattat förklara din verksamhet och inkluderar timmar av verksamheten, placering och eventuella specialerbjudanden som du erbjuder, som exempelvis borttagandet insättningar. Använd sociala nätverkssajter som Craigslist och Marketplace på Facebook. Utnyttja lokala tidningar, Auto-handlare publikationer, lokala radiostationer och tidningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150818.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil till ett återförsäljaravtal

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.