Hur man säljer en Finansierat bil till en återförsäljare

Att sälja en finansierad bil till en återförsäljare är nödvändig i flera situationer. Om du helt enkelt inte behöver bilen och vill sälja den snabbt, kommer återförsäljaravtalet göra ett kontant erbjudande om att köpa bilen. Du kan också sälja dina finansierat bilen till generalagenten som en del av en ny eller begagnad bil transaktion, där du handlar din bil. När du handlar en finansierad bil till återförsäljare, är du faktiskt säljer bilen till återförsäljaren, så processen är densamma som säljer ett fordon till återförsäljaren direkt. Saker du behöver
lån payoff belopp värde
Cash från återförsäljare
Visa fler instruktioner
1

reda på hur mycket du är skyldig på bilen. Ring din finansbolag för att få ditt belopp lån payoff. När du ringer, kommer de att ge en tio-dagars payoff, säga till det belopp som anges är giltigt i tio dagar, efter vilken per-diem finansiella kostnader kommer att debiteras för varje ytterligare dag lånet är obetald.
2 < p> Besök lokala återförsäljare. När du besöker, har den begagnad bil chef eller den som används bilköpare titta på det fordon du vill sälja. De kan ta bilen på en kort provkörning eller titta på fordon historia rapport. Du kan också vara frågor om bilens historia, eftersom ingen återförsäljare vill betala för mycket för ett fordon med en bärgning titel historia. Ha återförsäljaren bekräfta din payoff
3

. Efter den finansierade bilen bedöms, informera representant med vem du arbetar om det utestående lånet. Har kallar dem finansbolaget att bekräfta payoff beloppet på bilen.
4

Omdöme erbjudanden. Låt varje återförsäljare gör ett skriftligt erbjudande, med beaktande av den återstående lånet balans på din finansierad bil. Om du är skyldig mer än generalagenten har att erbjuda till fordonet, måste du skriva en check för skillnaden mellan det beräknade värdet och payoff, detta kallas negativt eget kapital. Om du är skyldig mindre än generalagenten erbjuder dig för fordonet, kommer återförsäljaravtalet skyldig dig pengar.
5

slutföra transaktionen. Få en skriftlig redogörelse för transaktionen slutförs. Se till skriftliga dokument innefattar payoff beloppet och det beräknade värdet. Många återförsäljare har redan dokument i stället för detta ändamål. Återförsäljaravtalet kommer att hantera skicka payoff belopp till långivaren, men du måste skriva en check till generalagenten för att täcka eventuella negativa egna kapitalet på ditt finansierad bil. När lånet betalas ut, kommer återförsäljaravtalet få titeln, ger dem möjlighet att sälja bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150817.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil till ett återförsäljaravtal

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.