Hur du returnerar en begagnad bil till CarMax

CarMax är ett företag som säljer begagnade bilar och vissa nya fordon på utvalda platser. Det finns mer än 100 CarMax butiker i USA och fordon kan överföras mellan olika platser. Om du nyligen har köpt en bil från företaget men bestämt att du inte gillar det eller att fordonet inte passar dina nuvarande behov, skulle välja att returnera bilen vara tillgängliga för dig. Saker du behöver
ID-kort
Köp dokument
Visa fler instruktioner
avgöra din rätt
1

Se till att du fortfarande har möjlighet att returnera bil. Du har fem dagar efter köpet av din begagnade bil för att ta det tillbaka till CarMax för en full återbetalning. Dessutom råder CarMax att bolagets säljare inte kommer att försöka övertyga dig att köpa en annan bil när du gör returen.
2

Inspektera din bil. Leta efter repor och bucklor som inte fanns när du först köpte bilen. Företaget kommer endast att acceptera den begagnad bil och ger dig en fullständig återbetalning om fordonet är i samma skick som den var i när du köpte den. Med andra ord, om du backade bilen in i en stolpe två dagar efter att du köpt den, gäller pengarna-tillbaka-garanti inte.
3

tillbaka bilen till CarMax. Det finns inga körsträcka restriktioner för att returnera det använda fordonet, enligt en CarMax säljare. Kontrollera att du har korrekt identifiering och de dokument som du fått på inköpsdatum. Om en annan persons namn visas på köpeavtalet, måste du ta den personen med dig för att få en återbetalning. Slutföra alla nödvändiga pappersarbetet för att återlämna fordonet. CarMax frågor återbetalningar i form av en check som du får den dag du lämnar tillbaka bilen till återförsäljaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150816.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil till ett återförsäljaravtal

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.