Hur man säljer en Flood Vehicle

En översvämning fordon visas som ha översvämningsskador på en bil rapport. Detta förringar det totala värdet på bilen, som elektriska system och även bilen ram anses äventyras av vatten. Den som säljer en bil med översvämningsskador skall vara uppriktig med potentiella köpare om bad om dess tidigare historia. För att framgångsrikt sälja en översvämning skadade fordonet, måste du vidta några extra åtgärder för att säkerställa en försäljning. Saker du behöver
NADA guide
Visa fler instruktioner
1

Logga in på NADA Guides hemsida och ange ditt postnummer, bilmärke och modell, tillsammans med tillämpliga särdrag, för att finna en "grov handel i värde."
2

Subtrahera minst 20 procent från detta värde på grund av översvämningsskador på din bil. Ombyggda bilar säljer för 10 till 20 procent lägre än marknadsvärdet, och skräp bilar säljer för 40 till 60 procent lägre än det verkliga värdet, så 20 procent är en rimlig utgångspunkt att börja värdera bilen.

3

Skaffa en utökad bil garanti från ett välkänt företag som Smart Auto Garanti som är överförbar, så de nya ägarna har försäkran om att de är skyddade om något går fel med bilen. Använd detta som ett försäljningsargument i annonsen.
4

Lista bilen till försäljning på värdet priset antingen på Craigslist eller i din lokaltidning. Notera i annonsen att fordonet har översvämningsskador och sälj bilens huvudpunkter. Till exempel, om det är fyrhjulsdriven, notera detta. Om det har låg körsträcka, lägga detta till din annons.
5

Ta förfrågningar för fordonet och förklara omfattningen av skadan om potentiella köpare frågar om det. När du visar bilen, påpeka skador och reparera process för rehabilitering bilen. Var specifik i dina förklaringar eftersom detta kommer att bidra till att lindra rädslan för dina köpare.
6

Kontakta en bilhandlare och erbjuda bilen till salu "är som" för ett anständigt pris som en sista utväg, om du har ingen framgång sälja bilen privat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150815.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil till ett återförsäljaravtal

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.