Hur tjäna pengar på att sälja bilar till Carmax

Att sälja en bil eller ens ett antal bilar kan vara ett anständigt sätt att tjäna lite extra pengar utan att behöva överanstränga dig. Men att sälja en bil kan ta en hel del ansträngning från din sida. Det är samspelet med köparna, och eftersom återförsäljarna kommer sällan köper en bil från dig om du köper en av dem, är du sannolikt kommer att ha att göra med trötta köpare som kommer att försöka pruta. CarMax, dock är ett företag som sysslar med att köpa och sälja bilar, samt köp och försäljning aspekter är skilda från varandra. Därför är det möjligt att sälja en bil till CarMax snabbt och enkelt och ändå få ett rättvist pris för det. Saker du behöver
Bil titel eller pay-off information
giltig registrering
giltig fotolegitimation
Nycklar och fjärrkontroll
Visa fler instruktioner
1

Förstå hur CarMax köper bilar. CarMax kommer att köpa någon bil oavsett ålder, körsträcka, eller tillstånd, enligt företagets hemsida, och för att ha bilen bedömas du inte ens behöver ställa in ett möte. Bara ta med den in och i 30 minuter bör du ha en bedömning med ett skriftligt erbjudande som inte förändras. Jämfört med den tid det kan ta att sälja en bil direkt till en enskild köpare, är 30 minuter ingenting.
2

Hitta dina leverantörer. Du kan försöka bläddra igenom annonser i din lokaltidning eller delta auktioner (som också annonseras i tidningar). Få bilar från auktioner är ofta mer lönsamt än att gå direkt till en enskild bilägare, som ägare är ofta ute efter att få så mycket pengar som möjligt medan folket auktionera ut en bil har inget att säga bortsett från öppningsbud och steg i hur mycket de kan ta hem.
3

bedöma värdet på den bil du ska köpa. Du vill inte betala mer än det är värt, och kom ihåg att CarMax inte kommer att ge dig det fulla värdet av bilen. (Företaget måste tjäna pengar också.) Ett bra sätt att ta reda på en bils värde är att konsultera en Kelley Blue Book eller se dess online-resurs på kbb.com.
4

Rengör din nya begagnad bil, inifrån och ut. Den blankare det är, desto mer CarMax ge dig. Bolaget förmodligen inte kommer att ge dig en enorm summa för att ha det rent, men bedömningar baseras på bilens nuvarande skick. Ta bort eventuella eftermarknaden ändringar om det behövs. Om du har lagt på större-än-obligatoriska däck, unika jobb färg med mönster, anpassade säten, bakre spoilers, eller en annan icke-generiska funktioner, kommer dessa måste tonas ned eller tas bort. Inte alla har samma känsla för stil och kanske inte vill köpa en neongrön Honda med spinning fälgar.
5

Gå ner till CarMax och har bilen bedömas. Platser kan hittas genom att skriva i ditt län eller postnummer på carmax.com. Se till att ta bilen titel eller pay-off uppgifter, giltig registrering, fjärrkontroll, och nycklar, samt en giltig fotolegitimation. Efter bedömningen ska du få ett skriftligt erbjudande som är giltigt i sju dagar. Jämför din CarMax erbjudande med det belopp du betalade för din bil och det belopp som den är för närvarande värd. Ett bra sätt att ta reda på om du har fått ett värdefullt CarMax erbjudande är att jämföra den skriftliga CarMax erbjuds tillsammans det ursprungliga beloppet du betalat för bilen. Lägg upp det allmänna belopp som spenderas på underhåll och reparationer och totalt detta med priset. Detta är det belopp du försöker igen, i bästa fall. Ju närmare CarMax erbjudandet är att din "gottgöra pris" i motsats till bilens värde, desto bättre erbjudandet. Sedan bestämma om du vill acceptera erbjudandet. Om möjligt, försök att inte acceptera erbjudanden om lägre än vad din bil är faktiskt värt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150814.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil till ett återförsäljaravtal

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.