Hur att byta in din bil När Check Engine Light är på

En check engine ljus inte bör vara ett allvarligt hinder för handel i en bil. Viss forskning innan du går besöka generalagenten gör att du kan handla i bilen och få det bästa värdet för handeln. Moderna bilar har en dator ombord motorstyrning och andra instrument som övervakar bilens funktioner. Dessa alla arbeta för att se till att bilen körs effektivt. Om datorn känner av något som förhindrar optimal drift, kommer det att orsaka kontrollera motorn ljus att lysa. Instruktioner
1

Fastställ orsaken kontrollera motorn ljus. Bilverkstäder eller bildelar butiker kan ofta använda sin utrustning för att ansluta till motorns styrdator och avgöra vad felet orsakas ljuset kontrollera motorn. Många platser kommer att utföra diagnos gratis, bara att fråga först om det finns en avgift
2

få en uppskattning på kostnaden för reparationen att fixa felet indikeras av kontrollera motorn ljus.. En ansedd verkstad bör ge dig en god tro uppskattning av reparationskostnaden.
3

Använd en online-webbplats auto värde som Kelley Blue Book eller Edmunds att bestämma handeln i värdet på bilen . Det belopp som du får från generalagenten bör handeln i värde, minus reparationskostnader.
4

Gå till bilfirma för att handla i bilen. Din forskning om värdet på bilen och kostnaden för att fixa ljuset kontrollera motorn gör att du kan förhandla fram ett verkligt värde för handel i. Föreslå dealern göra sin egen kontroll av orsaken kontrollera motorn ljus.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150813.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil till ett återförsäljaravtal

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.