Hur man säljer bilar till begagnade Återförsäljare

Sälja din bil till en återförsäljare kommer med fördelar och nackdelar. Om du säljer din bil till en annan person skulle du behöva annonsera, vänta vid telefonen, visar att fordonet, och bråka med köparen. När du säljer till en återförsäljare, de är alla deras problem. Nackdelen är att du inte kommer att få så mycket pengar för din bil från en återförsäljare som du kommer från en privat försäljning. Dealern måste sälja den här bilen igen på något nära till marknadspris, så att de inte har råd att betala marknadspris för dig. Instruktioner
sälja din bil till en återförsäljare
1

reda på det verkliga marknadsvärdet av bilen. IRS rekommenderar att du använder någon av de nationellt erkända guider auto trading. National Automobile Dealers Association, Kelley Blue Book, och Edmunds lägga ut allt nationellt erkända guider.
2

Bedöm din bil. Hur ofta har bilen servats? Är det i gott skick? Dessa kommer att påverka värdet på din bil. Kom ihåg att återförsäljaren är sannolikt att endast köpa denna bil för mindre än börskursen. Addera 3

Rengör inifrån och ut. Försök att få lukten, det finns flera produkter som kan göra detta
4

Vakuum insidan av din bil, kom ihåg att dammsuga brädorna och stammen
5 <.. p> Hitta en återförsäljare som erbjudanden i din bilmodell. Du kan oftast få ett bättre pris från en återförsäljare som har din modell.
6

inte spendera en massa pengar om fastställande av din bil. Återförsäljaren får försöka använda detta som en motivering för ett lägre pris, men han kan få en bil fast på ett mycket billigare pris än vad du kan. De $ 1000 dollar du kan spendera på reparationer kommer inte att lägga $ 1000 dollar till priset återförsäljaren betalar.
7

stå fast i dina förhandlingar. Återförsäljaren kan erbjuda dig en handel i stället för kontanter. Detta nät brukar du ett högre värde för bilen, men det kan också användas till leriga förhandlingarna. Om du vill ha pengar, insistera på kontanter.
8

Lämna om du känner att du inte kan nå ett rimligt pris med återförsäljaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150812.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil till ett återförsäljaravtal

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.