Tips om Trading en bil

Det är dags att köpa en ny bil och du vill byta in din nuvarande bil. Det är viktigt att få det bästa möjliga värdet på din handel. De flesta som vill köpa en ny bil tillbringar mycket tid på att samla information för att få bästa pris på den nya bilen, men de behöver inte vidta de åtgärder som kommer att få dem topp dollar för sin handel. Förberedelse

Det bästa sättet att få ut det mesta för din handel är att ta väl hand om bilen. Hålla den i gott skick. Byt olja regelbundet. Få stötar och reparerade repor. Tänk på hur begagnade bilar ser på en återförsäljares mycket. De är rena, väl köra och har bra färg och glas. Om din handel behöver mycket rengöring och reparation för att vara i detta tillstånd, kommer du att få ett lägre värde.

Reda handeln med värdet på din bil. Webbplatserna för Kelley Blue Book, Nada Guider och Edmonds har goda resurser för att bestämma värdet. Var realistisk om skicket på bilen. Excellent condition värde är inte en rimlig förväntan för alla handels-in.
Utvärdera Trade


En bilhandlare vill begagnade bilar på sin lott som är av senare modell, i utmärkt skick och med låga miles. Det är en bonus om bilen är av samma märke som hans nya bil franchise. Bilar som inte uppfyller dessa krav kommer att säljas till en grossist eller på auktion.
P Om din handel är ett fordon återförsäljaren vill ha på sin begagnad bil mycket, kommer det att finnas mer flexibilitet för att öka handeln -värde. En bil som kommer att grossistledet kommer att köpas till ett pris för att undvika en förlust på försäljningen. Den begagnad bil manager kommer att driva ditt inbyte och inspektera den för skador

. Han letar efter objekt att markera ner värdet. I den blå boken, kommer det att finnas ett värde tillägg för låg körsträcka bilar. Den begagnad bil manager kommer ofta glömmer att lägga i den låga miltal kredit. En bilhandlare vill ha ditt inbyte, men de vill köpa den till lägsta möjliga värde.
Förhandla

under förhandlingarna säljaren och försäljningschef kommer att använda taktik för att få dig mentalt sänka värdet på ditt inbyte. Du måste ha en god förståelse av det verkliga värdet på ditt inbyte. Acceptera inte det första erbjudandet. Du vill få ett värde nära andrahandsvärde från din forskning.

Låt inte försäljningschef erbjuda dig ett högre värde för ditt inbyte genom att höja priset på den bil du vill köpa . Om försäljaren börjar prata om "handel ersättning," han är artificiellt öka andrahandsvärde genom att debitera dig ett högre pris någon annanstans. Priset på den bil du köper och värdet på ditt inbyte är separata förhandlingar, och du bör arbeta på varje värde.
Ge inte bort dina avsikter
< p> För att få det bästa värdet, bör ett inbyte vara rena och i gott mekaniskt skick. Men gå inte till bilfirma med handskfacket och bål alla rensas ut. Den säljare eller begagnad bil manager kommer att se ut i dessa områden. Rengöring dem är en giveaway för försäljaren att du planerar att åka hem i en ny bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150809.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil till ett återförsäljaravtal

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.