Lägga till en licens bilhandlare till ett befintligt bilbranschen

Som bilhandlare du behöver för att få en licens om du säljer mer än åtta registrerade fordon under ett år. Med en bilhandlare licens, kommer du att kunna gå till återförsäljare auktioner och göra inköp tillsammans mega auto återförsäljare. Det blir ingen gräns på hur mycket bilar du kan sälja per år. Saker du behöver
Building foto Outside sign foto
Display area photo
Office foto
Business licens photo
Begagnat tillstånd photo
Telefon
Interiör tecknar foto
Låst skåp foto
checkhäfte foto Deere återförsäljare bok photo
Visa fler instruktioner
1

Sök på Internet för att hitta en pre-licens kurs för bilhandlare och sedan anmäla dig till kursen, betala din avgift och skicka din fyrtio frågan testet.
2

Bestäm om du vill vara en detaljhandel eller grossist återförsäljare. Som återförsäljare kommer du att kunna sälja till allmänheten. En grossist kan bara sälja till andra återförsäljare.
3

Lämna in en ansökan, foton och en bindning till DMV. Det kommer att finnas en plats inspektion du måste passera genom en DMV inspektör. Om alla dessa villkor är uppfyllda, kommer du att utfärdas ett tillfälligt tillstånd i första och en permanent kommer med posten.
4

Ta denna licens till bilhandlare du arbetar för och be dem att lägga till dig i listan över köpare på kontoret.
5

Utvärdera din ekonomiska situation och överväga om du vill ta din nya licens bilhandlare och använda den för att starta eget företag.

6

Organisera ditt eget företag och fortsätta att lägga till licenser bilhandlare som du anställa människor att arbeta för dig.
7

Konsolidera dina resurser. En bilhandlare licens är en stor resurs. Använd det till din fördel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150807.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil till ett återförsäljaravtal

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.