Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur löser jag in en gas kupong?

Gas kuponger erbjuds ofta som incitament priser i utbyte mot att delta i tävlingar på nätet eller genom att delta PR e-postlistor. Gas kuponger måste lösas in och bytas mot presentkort som du kan använda vid bensinstationer. De gas kort är förladdade med kredit, vilket innebär att du snabbt kan lösa in dem på stationerna genom att betala med kortet, som du gör med alla andra kreditkort. Instruktioner
1

Kontrollera villkoren på din gas voucher. Undersök voucher för att se vilka företag som utfärdade kupongen och där det ska lösas. Olika företag har olika typer av kuponger. Vissa ger dig rätt till en viss mängd fri bensin. Andra erbjuder extra bensin, men bara om du tillbringar ett visst belopp i en viss tidsperiod.
2

Besök hemsidan för företaget som utfärdat gas kupongen. Leta reda på "Kuponger" fliken på bolagets hemsida. Skriv in sifferkoden i utrymmet. Detta kommer att sätta upp en lista över andra alternativ.
3

Välj ett märke av gas från listan som visas på skärmen. Kuponger varierar mycket i sina restriktioner. Vissa tillåter dig att fästa flera olika märken av bensin från många olika platser, medan andra är knutna till vissa märken och specifika platser.
4

Slutför återstående delarna av Kuponger avsnittet. De flesta företag kräver grundläggande uppgifter såsom namn, postadress och telefonnummer. Det kan också vara små rutor som visar att bolaget kan kontakta dig igen om ytterligare erbjudanden eller kampanjer som kan vara av intresse för dig. Kryssa eller avmarkera rutan enligt önskemål.
5

Skicka in din personliga information. Dina gas kuponger kan nu skrivas ut genom att klicka på länken längst ner på webbsidan. Lägg din gas kuponger till företaget som utfärdat dem
6

. Det bör finnas en adress på hemsidan som visar var kupongerna ska skickas till. Kortet gas kommer sedan att skickas till din hemadress, redo att användas på bensinstationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135755.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.