Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Sätt att transportera olja och gas

Enligt Department of Energy (DOE), ger olja fyrtio procent av landets energibehov. Denna viktiga energikälla ger också nittionio procent bränsle för motordrivna fordon i USA. Energy Information Administration anger att naturgas stod för 25 procent av energianvändningen i USA under 2009. Transportera konventionella bränslen som olja och gas innebär en lång nätverk av rörledningar och flottor ocean tankfartyg, pråmar och tankbilar. Utan att ha dessa transportsystem på plats för att dra och leverans av olja och gas, skulle det vara svårt för konsumenterna att tanka sina fordon och för att värma sina företag och hushåll. Pipelines

Naturgas och olja utvinns främst från land, och rörledningarna är dess viktigaste formen av transport till raffinaderier. Enligt Shell, det finns 200.000 miles av petroleumprodukter rörledningar som är nätverk över hela USA. Dessa ansvarar för att transportera två tredjedelar av landets olja, naturgas och raffinerade produkter bränsle. Rörledningarna inte bara nätverk över hela landet, de är även placerad på botten av stora vattenmassor, ansluten till offshore facilities.These särskilda anläggningar förvärva råolja från under havet och använda rörledningar för att skicka det till raffinaderierna för behandling .
Ocean Tankers och pråmar

tankfartyg Ocean är anslutna till oljeledningar och används för att transportera olja, eller de kan segla över havet till olika anslutningspunkter där raffinaderier är belägna. Vissa ocean tankfartyg har kapacitet att bära två miljoner fat råolja, vilket är tillräckligt för att ge tio procent av landets energibehov för en dag. Ocean tankfartyg är konstruerade för att bära stora laster av olja i syfte att minska transportkostnaderna, och de måste vara rätt storlek för att ange anslutningspunkter för att göra resan effektivt. Pråmar är något mindre än ocean tankfartyg och de är i första hand utnyttjas för att avlasta olja från tankfartyg som måste förankra offshore. De används också i snävare vatten för att flytta petroleumprodukter till raffinaderier och sjösidan distributionspunkter.


Distributionsterminaler Efter olja och naturgas är raffinerad och separeras i olika produkter, är det sedan transporteras till distributionsterminalerna. När produkten når detta stadium av bränsle produktion, lagras den vid terminalen innan det lastas i en tankbil. Förare måste fylla på olika typer av petroleumprodukter bränslen till sin tankbil inom separata avdelningar innan de kan transportera dem. När bränsle lastas in i lastbilen, börjar den sista etappen av bränslet genom att transporteras till bensinstationer och andra kommersiella tankning poäng. När tankbilen når kommersiell bränslepåfyllning punkten, lastar det bränslet och slutför processen.
Railroad Tank Bilar Till Salu

olja och naturgas transporteras också från raffinaderier till utlämningsställen genom användning av järnvägsvagnar tank. Enligt Library of Congress Business and Economic Research Advisor, järnvägsvagnar tank bilar har förmågan att bära 100 till mer än 1500 fat bränsle. Railroad tank bilar är effektivare att transportera större mängder bränsle till utlämningsställen - om de kan bära mer än 300 fat bränsle, vilket är den högsta frakten belastning för tankbilar Addera ditt.
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135742.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.