Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur till rensa upp bränslespill vid en bensinstation

Så farliga eftersom de kan vara , spill är omöjligt att undvika vid en bensinstation . Med tanke på den oundvikliga spill , är de flesta bensinstationer beredd med ett spill kit . Det viktigt att först se till att det inte finns några föremål i närheten som kan orsaka en gnista som kan antända bensinen . Om det finns , omedelbart flytta objektet eller blockera vägen för spill . Saker du behöver sälja Kitty strö eller bakning mjöl
Sopskyffel
Broom
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera efter föremål som kan orsaka en gnista nära spilla . Ta bort dessa så snart som möjligt . Se till att området är väl ventilerat . Medan de flesta bensinstation spill händer utanför , om man uppträder i stället är det mycket viktigt att se till att området har gott om luftflöde genom det . Bensinångor är giftiga och bör inte inandas för länge .
2

Täck hela spillområdet med kattsand , bakning mjöl eller någon annan typ av absorberande . Gasen kommer att sugas upp av den absorberande . Lämna locket på plats i 20 minuter för att ta bort så mycket av den gas som möjligt .
3

Sweep det absorberande i en sopskyffel med kvast och placera det i en avfallskvarn . Se till förfogande inte innehåller några uppvärmda föremål , något som kan utlösa eller andra föremål som kan antända den absorberade bensin .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135735.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.