Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Sätt att tjäna gratis Gas

Gaspriserna är alltid förändras och kan ibland vara mycket hög. Däremot behöver du inte leva med att betala de höga priserna. Massor av erbjudanden finns som kommer att ge dig några gratis liter. Ofta kommer de aktiviteter som du gör på en regelbunden basis leda till vissa rabatter på pumpen. Med utnyttjande av dessa erbjudanden kan spara dig mycket pengar. Forska och registrering för dessa affärer är värt ansträngningen. Matinköp

Många livsmedelsbutiker har sina egna bensinstationer. En del arbete med separata kedjor bensinstation i att skapa rabatterade erbjudanden. Med dessa erbjudanden, kan de pengar som spenderas vid mataffären leda till fri gas vid pumpen. Vanligen är ett poängsystem som används. För varje krona du spenderar, kommer du att belönas poäng. Punkter listas på din livsmedelsbutik kvitto. Ett visst antal poäng kommer att ge dig en procentsats av din gas gratis genom att erbjuda ett reducerat pris per gallon. Prata med servicetekniker på din livsmedelsbutik eller forskning livsmedelsbutiker på nätet för att ta reda på detaljer om gas erbjudanden.
Hotellvistelser

Vissa hotellkedjor har insett att deras gäster färdas långa sträckor för att stanna över en natt eller två. Därför har marknadsavdelningar kommit med några erbjudanden ansluter ditt hotellvistelser till fri gas kort. Om du samlar ett visst antal vistelser på en enda hotellkedja, kan du tjäna fri gas. Ju mer du stannar, desto större mängd av gasen kortet. Resor webbplatser och resebyråer kan ge listor över hotell med gas erbjudanden.
Reklam på din bil

Använd dessa tomma paneler på din bil för reklam. Vissa företag kommer att betala dig för att placera en magnetisk skylt på din bildörr i utbyte för att täcka hela eller delar av din gas kostnader. Skylten innehåller vanligtvis ett företags logotyp, tagline, och kontaktinformation. Detta är något som fungerar bäst för frekventa förare eftersom dessa företag är ute efter någon som gör en hel del körning och kan visa sin annons på många platser. Söka på nätet eller ringa din lokala reklambyrån kommer att ge dig tillgång till några av de företag som erbjuder dessa erbjudanden. Företag som annonserar på din bil kommer att vilja veta din körsträcka och gas användning i utbyte för att täcka kostnaden för din gas.
Biluthyrning

Vissa biluthyrningsföretag erbjuda gratis eller ingår gas med varje uthyrning. Om du är bortrest, kan detta vara ännu ett billigare och mer flexibelt alternativ än att betala för kollektivtrafik. Detta är också mycket förnuftigare än att göra en lång resa i egen bil och betala för all din egen gas. Använda en hyrbil från ett företag som erbjuder fri gas kommer att spara mer och mer pengar som du kör. Resebyråerna kan lämna information om bilföretag som erbjuder dessa erbjudanden. Du kanske måste betala för gasen upfront och förse biluthyraren med kvitton för ersättning. Addera Bilpool
p Om du har medarbetare eller familjer av dina barns klasskamrater som bor nära dig, erbjuda sig att vara utsedd förare till arbete eller skola. Så länge du inte behöver gå för långt ur vägen för att plocka upp de andra förarna, kan du tjäna fri gas genom att förhandla fram ett pris för dina tjänster till platser du måste gå i alla fall. Åtminstone kan du sluta dela den drivande och bilanvändning med arbetskamrater eller andra föräldrar, minska vad du spenderar på gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135727.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.