Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Sifon gas från en 318

Att veta hur att suga gas från en 318 kan komma till hands om du behöver tanka andra fordon eller utrustning. Hävert gas är också ett bra sätt att dränera bränsletanken om avtappningspluggen på själva tanken är oåtkomlig. Försiktighet bör vidtas för att förhindra oavsiktlig förtäring av bensin, eftersom det kan orsaka en mängd olika symptom vid förtäring. Saker du behöver
Clear slang, Godkänd 3/8-tums
gasbehållaren
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera bränslet dörren på passagerarsidan av fordonet. Öppna bränsle luckan och ta bort locket som täcker bränslet fyller behållaren.
2

Feed sex meter 3/8-tums klar slangen genom bränslet fyller behållaren. Fortsätt att mata slangen tills den når botten av bränsletanken.
3

Skapa en lång slinga av slang som når marken och kommer upp till en nivå ovanför den aktuella bränslenivån i tank. Placera din mun runt änden av röret och suga ut gasen i tanken tills den kommer ut genom röret.
4

Sänk röret till en godkänd gasbehållare och tillåter gasen att strömma ut av tanken och in i behållaren. Efter tillräckligt med gas har sugits, täcka änden av röret och lyfta upp det ovanför nivån av gasen i tanken. Avslöja slutet och låt resterande gas att strömma tillbaka till tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135720.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.