Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur bli av gas lukt på händer

Bensin har en stark lukt som tenderar att stanna kvar ett tag om du råkar spilla det på dina händer när du lägger bränsle i ett fordon. Att bli av med lukten av bensin är ofta lite svårare än folk först inser, eftersom lukten tenderar att överleva handtvätt med grundläggande tvål produkter. Lyckligtvis finns det flera olika knep du kan använda - eller kombinera - att bli av med bensin lukten. Saker du behöver
Citronsaft
Vatten
kommersiell kvalitet handrengöring sälja Grease-styckning diskmedel
Visa fler instruktioner
1

Wash händerna noggrant med vad diskmedel är tillgänglig omedelbart efter att du spiller bensin på händerna. Ju snabbare du får bensinen av dina händer, desto snabbare kommer du att kunna bli av med sin kvardröjande doft. Bensin är oljebaserat och maträtt tvålar är utformade för att skära igenom fet rester, vilket är användbart för att ta bort bensin lukt.
2

Tvätta händerna igen med en kommersiell kvalitet fordonsindustrin handrengöringsvolymen produkt, såsom GOJO eller Snabb Orange. Dessa produkter är utformade för att användas av personer inom fordonsområdet och kan ta bort nästan alla typer av fett eller lukt från huden.
3

Häll citronsaft på dina händer och gnid in noggrant. Gå igenom hela proceduren för att tvätta händerna med citronsaft, skölj sedan bort det med varmt vatten. Den citronsaft hjälper maskera eventuella kvarvarande lukt. Tänk på att om du har några nedskärningar på händerna, kan citronsaft ger en brännande känsla. Andra hem rättsmedel för gas dofter inkluderar bakpulver, vaniljsocker och tvättsprit.
4

Upprepa handtvätt process så många gånger som behövs tills lukten försvinner. De hudceller som har absorberat bensin lukt kommer kasta bort dina händer inom ett par dagar om fordonsindustrin handrengöring inte ta bort dem för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135717.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.