Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Det bästa sättet att Sifon Gas

Det är över 75 grader ute, en vacker dag för en motorcykel. Men är din cykel ur gas och du lånade din gas kan för att din granne, som verkligen behöver klippa sin gräsmatta - det har varit veckor. Syphon en gallon från bilen, det är inte så svårt. Gå sedan känna solen i dina armar och vinden i håret. Saker du behöver
6 - fot slang för 1-liters behållare
Visa fler instruktioner
1

Töm slangen genom att sätta ena änden på marken och lyft den motsatta änden högt i luften.
2

Sätt den tomma slangen i bilens bensintank, under ytan av bränslet. Se till att slangen placeras tillräckligt djupt in i tanken genom att blåsa i slangen och lyssna efter ett bubblande ljud.
3

låta slangen hänga ner och vidrör marken.

4

Höj den fria änden av slangen högt över nivån för bensintanken. Fortsätt att låta mitt i huset för att vidröra marken. Stå på en stol för att göra detta, om det behövs.
5

Håll gasbehållaren i ena handen och börjar att suga på slangen. Så länge din änden av slangen är högre än den tank du kommer inte få gas i munnen. Gasen kommer bara höja så högt som nivån på bensintanken.
6

Lyft gasbehållaren i luften och placera änden av slangen i behållaren.
7

Sänk behållaren långsamt och titta på det fyller som det går under nivån i tanken. Fyll behållaren tills önskad mängd gas erhålls.
8

Höj behållaren ovanför tankens nivå för att stoppa flödet av gas.
9

Ta bort slangen från gasen behållare, fortsätter att hålla upp det högt.
10

Hålla din änden av slangen högt, långsamt lyfter slangen vidröra marken tills den återstående gasen strömmar tillbaka in i bilens tank.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135711.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.