Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Gasdrivna Bike Projekt

Gasdrivna cyklar får ryttare till sina destinationer snabbare än trampa och använda mindre gas än en bil. Cyklarna ser ut som en vanlig tvåhjulig cykel, men med en liten motor och motor bifogas, eller de kan likna en moped. Flera cykelaffärer säljer material för att förvandla din cykel till en gasdriven cykel. Motorer för tvåhjulingar

Turning en cykel i en gasdriven version kräver att förvärva en motor. Motorer återfinns i elektrisk eller gas, så se till att du får en gasdriven motor. Två gasmotorer säljs av Spooky Tooth Cycles: 4G motorn och SkyHawk Engine. Dessa motorer får omkring 150 miles per gallon. Zippy Cycles säljer också två motorer: en 49 cc (kubikcentimeter) och en 80 cc. Dessa motorer kit kommer med alla de förnödenheter som behövs för att omvandla en tvåhjuling till en motoriserad gasdriven cykel. Konvertera en cykel


Konvertera en cykel i en gas
-drivna maskinen är utmanande och kräver hårt arbete. Hela processen kan ta upp till fyra timmar. Men efter hela kittet är installerat, kan motorn stoppas eller startas under cykling. Du kan också fortsätta att cykla med bara pedalerna. Övergången från motoriserad cykel till vanlig tvåhjuling gör återigen ridning lättare, speciellt i kuperad terräng. De flesta motorer är tvåtaktsmotorer, men vissa, som 4G, är fyra-cykel. Fyrtaktsmotorer håller längre, så om du letar för att resa långa sträckor med en motoriserad cykel, konvertera cykeln till ett 4G.
Uppgraderingar

När ett cykel omvandlas till en motoriserad cykel, kan uppgraderingar för hjul, fästen drevet och andra tillbehör kan köpas. Ju fler tänder ett hjul har, desto bättre en motoriserad cykel rida. Efter en cykel är gasdrivna, inköp hjul med allt från en 36-tand hjul till en 44-tand hjulet för att göra färden roligare. Olika drev monterar öka hastigheten på en motoriserad cykel. Vissa dreven kan öka hastigheten från fem till 10 miles per timme. Förgasare säljs även att bevara motorns effekt och för att undvika oljeutsläpp, och expansionskammare är en option att öka hästkrafter i en tvåtaktsmotor.
Bygg din egen

Istället för att köpa en cykel och en motor kit och konvertering, kan du börja om från början och bygga en cykel, och lägga på motor kit. Inte alla cykel-butiker säljer cykeln av dina drömmar --- så skapar det. Köpa material som behövs från cykelaffärer, och sedan en gång cykeln är byggd, köpa motor kit och förvandla det till en gasdriven cykel. Även detta projekt kommer att ta mer tid, är det färdiga resultatet kommer att bli den cykel du har alltid velat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135707.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.