Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Klipp gas kostnader

I dagens osäkra ekonomi, är de stigande kostnaderna för bensin förvärrar den ekonomiska oron kände redan av miljontals amerikaner. Från jordbrukare som bor på landsbygden att suburbanites som pendlar långa timmar till och från arbetsplatsen, höga priser på naturgas påverkar människor över hela nationen. För många människor, att uppgradera sina bilar till hybridfordon eller ens en traditionell modell med bättre gas körsträcka är inte genomförbart. Ändå kan man spara pengar vid pumpen, om du är villig att anta några enkla gas-sparande vanor. Instruktioner
Minska Miles Du kör
1

Kör flera ärenden när det är möjligt. Om du kan, köra dem på väg till eller från arbetet, i stället för att göra separata resor.
2

Samåk med medarbetare, och dela kostnaderna för gas. Nätverka med dina barns vänner och deras föräldrar att ordna samåkning för skola och fritidsaktiviteter.
3

Använd alternativa transporter när det är möjligt. Gå eller cykla för att stänga platser eller ta kollektivtrafiken kommer att minska din gas kostnader.
Maximera miles per gallon
4

Sakta ner till 55 kilometer per timme (mph). Körning 55 mph istället för 65 km /h kommer att ge dig ungefär två extra miles per gallon.
5

Accelerera mjukt och sakta ner när du reser upp kullar att öka din gas körsträcka.
6

Inflate bilens däck med tillverkarens specifikationer och följa tillverkarens föreslagna underhållsplan för din bil. Se till att tanklocket sluter tätt för att minimera avdunstning.
7

Töm bagageutrymmet. Var 250 pounds din motor baxar gör bilen att förlora cirka en mil per gallon i bränsleekonomi.
Hitta billigaste gas
8

Använd den lägsta oktan bränsle som är lämplig för din bil. Så länge motorn inte pinga eller knock, är gasen du använder bra.
9

ringa flera bensinstationer som du passerar på väg eller för att springa ärenden innan du slutar att fylla upp, och ta reda på vilken gas station har det bästa priset. Gör bensinstationen ditt första stopp, eftersom priserna kan ändras snabbt.
10 kuponger

använda när du hittar dem. Leta efter kuponger på baksidan av dina kvitton livsmedelsbutik, och kontrollera dem i tidningen.
11

Få ett kreditkort via din favorit bensinstation, om det ger dig en rabatt som motsvarar en procentsats av de pengar du spenderar på gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135702.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.