Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Hypermile en 4,3 Chevy

Processen "hypermiling" omfattar många olika aspekter av körning. Det inte bara tar hänsyn till att välja ekonomiska eftermarknaden delar, men också att tänka kritiskt om hur du kör. Varje fordon med kan hypermile, men det är lättare att göra med vissa bilar än andra. När du försöker hypermile Chevrolet 4,3 V6 - oavsett om det är en lastbil eller bil - tänk på att den enskilt största faktorn för att öka din bränsleekonomi är att justera hur du kör. Saker du behöver
låg rullmotstånd
1/32-inch aluminiumplåt
Kall luft intag
kick-flow avgassystem med katalytiska hög ratio omvandlare Review drivhjul
Loggbok
Visa fler instruktioner
Demontering Vikt
1

bort all övervikt från fordonet. Om du pendlar till arbetet i en clunker som ingen annan rider, ta bort baksätet, bakre säkerhetsbälten, passagerar framsätet mattan och stoppning, mittkonsolen och onödiga trim, inklusive headliner.
2 < p> Ta bort överflödigt material från stammen. Detta inkluderar stammen mattan, reservdäck, domkraft, reservdäck täcka och alla övriga främmande delar. Ersätt reservhjulet med en aerosol däck uppblåsningsorgan.
3

Har systemet luftkonditioneringen dräneras och avlägsnas genom en professionell. Du behöver en kortare serpentin bälte på grund av borttagandet av kompressorn. Borttagning av luftkonditionering kommer att spara mellan 15 och 20 hästkrafter och öka din bränsleekonomi.
4

Ta radion, högtalare, bak Dörrklädsel och paketet hyllan, vilket är den matta hyllan bakom baksäten. Den onödig vikt ska motsvara cirka 800-900 pounds. Viktbesparing är kritisk hypermiling. Addera Ändra Engine
5

Byt filter lager luft och induktion enhet med en kall luftintag. Det är betydligt lättare och flyter bättre än beståndet versionen.
6

Installera en eftermarknad high-flow katalysator och avgassystem. Kombinationen av avgaser och luft ökar hästkrafter.
7

Installera en uppsättning kugghjul i den bakre änden. Till exempel, om din bil kom utrustat från fabrik med 4:10 växlar - information som du kan hitta på det ursprungliga fönstret klistermärke - bilen är optimerad för bogsering. Ändra dessa till 3:73 växlar kommer att avsevärt förbättra din bränsleekonomi på bekostnad av dragkrok.
8

Installera 1/32-inch platta aluminium till undersidan av fordonet. Utjämning luftturbulens över bottenytan av fordonet tillåter lastbil eller bil till "slice" genom vinden, som producerar en inkrementell ökning av bränsleekonomi.
9

Installera låga rullmotstånd. Dessa blir allt vanligare eftersom människor vill förbättra bränsleekonomin.
Köra Justeringar
10

Undvik trafik på alla kostnader. Den ideala situationen för hypermile körning är en lång, rak, plan yta på 35 miles per timme. Detta gör det möjligt för motorn att utnyttja dess vridmoment för små höjningar av vägbanan klass, och hästkrafter för små nedgraderingar.
11

låta fordonet naturligt bromsa när en backe. Bygga hastighet långsamt innan en backe är det bästa sättet att undvika större nedgångar, samtidigt som fortfarande ger motorn sin bästa chans att undvika överanvändning av bränsle.
12

Använd farthållare när det är möjligt. "Hastighet creep" är inte en kille du kände i gymnasiet - det är ett dokumenterat fenomen som inträffar vid alla hastigheter, särskilt i fasta, tyst och bekväm fordon. Farthållare bekämpar denna tendens.
13

Föra detaljerade loggar över dina körvanor, inklusive hur mycket bränsle du använder varje gång du fyller upp tanken och de mest ekonomiska vägar att ta på din dagliga pendla. Också inkludera de ändringar du gör på fordonet som gör störst effekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135693.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.