Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Rapportera Bad Gas pumpar i Texas

Ditt fordon fräste och stannade på motorvägen även om du bara stannade vid stationen och fyllde bränsletanken. Du kanske har just varit utsatt för gas pump bedrägeri. Mer än 65.000 bensinpumpar kontrolleras årligen av inspektörer som är anställda av Texas Department of Agriculture. Inspektörerna testa både kvantiteten och kvaliteten på bränsle som inkom till pumpen. Texas rymmer företagare svars för felaktiga bensinpumpar och uppmuntrar alla som misstänker bränsle bedrägeri att ringa eller gå online för att lämna in ett klagomål. Saker du behöver
dator med Internetuppkoppling Alicante Telefon
Visa fler instruktioner
1

Ring 800-835-5832 för att rapportera en felaktig Texas bensinpump eller fil ett klagomål. Texas Department of Agriculture kommer att skicka en inspektör till testet bensinpump och påbörja en utredning.
2

Gå till Texas Department of Agriculture hemsida för att lämna in ett klagomål på nätet. Komplett bränsle klagomålsformulär 05-002-E och skicka in det. Klagomål kan göras anonymt.
3

Email Texas Department of Agriculture at TellTDA@TexasAgriculture.gov att lämna in ett klagomål.
4

fil en konsument klagomål med Texas justitiekansler kontor. Skicka in ett klagomål online på justitiekanslern hemsida eller fyll i formuläret konsumentklagomål 05-004-E och skicka den till:

Attorney General

konsumentskydd Division

Postbox 12548

Austin, TX 78.711

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135688.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.