Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Vad är ett bränsle Control Module ?

Bränslet styrenheten i bilen är en viktig bit av maskiner . Med sina många komponenter , styr det hur effektivt ditt bränslen används för att kyla , styra och köra bilen . Komponenter

Inuti din bränsle styrmodul är olika delar som styr hur ditt bränsle används . Det finns en kolv - doseringspump för att köra och kyla interna maskiner såsom motorn. Det finns också en flödesdelare som använder tryckkänsliga ventiler Utflödeshastighet att distribuera bränsle till munstyckena .
Inre Feedback Loop

sidan pumpen och flödesdelaren , det finns en inre återkopplingsslinga som styr flödet av bränsle i motorn . Den inre återkoppling arbetar för att se till att förhållandet balans mellan luft och bränsle bibehålls .
Outer Feedback Loop

yttre återkopplingar fungerar med en avgaserna syre ( EGO ) sensor för att avhjälpa mängden syre i systemet om det är en plötslig , oväntad problem . Den bevarar även syrehalten för att säkerställa maximal effektivitet av bränsle styrenheten , arbeta med de andra komponenterna för att hjälpa din bil smidigt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135687.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.