Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Pump Gas på en Self Service Station

Du har förmodligen bor i en stat där full service gas station är ett avlägset minne. Endast Oregon och New Jersey förbjuder självbetjäning bensinstationer, citerar kundens säkerhet som orsak. Tiden har visat, dock att de flesta människor pumpa gas på self bensinstationer utan incidenter. Saker du behöver
gasdrivna fordon card
kreditkort, betalkort eller kontant
Visa fler instruktioner
1

Välj din pump, kör upp bredvid den och stänga av motorn. Var medveten om var bilens tanklock port, så att den är riktad mot bensinpump. Se till att du är tillräckligt nära pumpen för pumpens slang för att lätt nå tanklocket.
2

Öppna dörren till tanklocket, antingen med en omkopplare på insidan av din bil eller vad som helst Metoden din bilmodell ger. Skruva av tanklocket och placera den på en plats där du kommer ihåg att inte köra iväg utan att sätta tillbaka den. Addera 3

Följ betalningsinstruktioner på gas pump. Idag, många stationer tillåter pay-at-the-pumpen med ett kreditkort, betalkort eller bränsle presentkort. Om du vill betala på gammaldags sätt med pengar, behöver du sannolikt att gå in i stationen och betala innan tankning. Som gaspriserna har stigit, har fler och fler stationer ägare förlorat betydande intäkter från drive-offs, eller folk som kör iväg utan att betala.
4

Välj en grad av bensin och aktivera pumpen genom att trycka en knappen eller lyfta ett handtag under ditt val. Det finns generellt tre kvaliteter som finns i de flesta stater: regelbunden, midgrade och premium. Den vanlig blyfri gas kommer att vara det billigaste, och premien kommer att kosta mest. Vissa pumpar har en diesel alternativet bredvid bensin. Se till att du inte sätter dieselbränsle i en gasmotor. En mekaniker kommer att behöva tömma tanken och och diesel skulle kunna förhindra att motorn startar och orsaka inre skador.
5

Ta bort munstycket från pumpen och sätt in den i tanklocket öppningen. Dra i handtaget på insidan av munstycket uppåt för att frigöra gasen i din tank. Munstycket kan ha en trigger-låsfunktion som håller handtaget på plats medan tankning för att förhindra att behöva stå och hålla den. När tanken är full, kommer gasen pumpen stängas av med ett klick och gas kommer att sluta flöda. Om du inte tänker helt fylla din tank, kommer du att titta på pumpen för att se när du har nått önskad dollarn mängden bensin och sedan släpper handtaget, eller stoppa den automatiska flödet genom att dra upp handtaget för att frigöra den . Byt ut munstycket fram på pumpen, sätt tillbaka tanklocket, stängde dörren tanklocket och du är på väg igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135686.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.