Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man gör en Hydrogen Booster för en bil

Bygg den mest viktig del av ett väte bränslesystem för en bil, väte generator bostäder. Eliminera beroendet bensin som bränsle genom att driva din bil med en vatten-drivna vätgas generator systemet. Den vätgas generator är hjärtat i systemet, bygga en av höggradig CPVC plast och epoxi. Koppla kammaren vätgasgenerator med elektroder för att separera vatten till syre och användbara vätgas. Saker du behöver
CPVC rör (schema 80 grade) med en fyra-tums fyra-tums diameter
diameter CPVC gavlar (två) katalog Stålrör (två diametrar, se steg 2) katalog Högkvalitativ värmebeständig epoxi, t.ex. JB Weld
1/4-tums diameter övertrycksventil
Jig eller bord såg
Geringslåda
Borrmaskin
finmaskig
koppartråd Magnetisk ring kärna för en magnetisk Hårdvara spole
fästen för montering generatorhuset
Visa fler instruktioner
1

Skär en generator hölje av en fyra tums diameter CPVC rör. Den korrekta längden kommer att vara mellan 10 och 18 inches, beroende på utrymmet i motorrummet. Använd en jigg eller bord såg eller en geringslåda att säkerställa ett rakt snitt.
2

Klipp två rör av tunn tjocklek stålrör att göra generatorns elektroderna. En elektrod måste passa inuti den andra. Gapet mellan den inre elektroden diameter och den yttre elektroden bör vara 0,3 inches. Skär längden elektrodröret fem inches kortare än den hos generatorhuset. Borra åtta 1/4-tums hål runt omkretsen av den ena änden av det yttre elektrodröret. Hålen bör vara 3/8 av en tum från rörets kant. Efter borrning debur hålen. Upprepa borrningsprocessen på den inre elektroden röret. Addera 3

Fäst basen på varje elektrodröret till insidan av en fyra-tums CPVC ändkåpa. Borra hål i ändkåpan, och dra kablar genom till elektroderna. Löda kablar till stålrör med silver flux löda. Täta hålen med högkvalitativa epoxi när trådarna har körts igenom.
4

Seal ändkåpan med elektrod rören till slutet av generatorhuset med JB Weld eller liknande höggradig epoxi . Låt epoxin set till 24 timmar. Borra ett hål, en halv tum i diameter, en åttondel av en tum ovanför kanten av det förseglade ändkåpan. Anslut ett rör till hålet med epoxi. Röret längd bör vara ungefär en tum. Detta vattenintag kommer att anslutas till vattentanken med en lämplig storlek slang..
5

Wrap fin-grade koppartråd runt en Ferrit Toroid Coil Core (National Magnetics Del # 995) Använd minst 250 varv tråd. Montera den magnetiska spolen inuti en andra CPVC ändlock.
6

Punch eller borra tre hål i ändkåpan innehållande koppar magnetiska spolen för att installera ventiler. Installera en övertrycksventil, en ventil för matning väte till förgasaren och en ventil för tryckindikatorn innanför instrumentpanelen. Täta locket till toppen av vätgas generator hölje med epoxi.
7

Montera vätegenerator i motorrummet på din bil. Det finns en mängd olika motor former och layouter, så använd lämpliga fästen eller hårdvara för att hålla generatorn bostäder baserat på formen och layouten av ditt fordon. Du är redo att ansluta slangen förgasaren adaptern till toppen av vätgas generator bostäder, trådarna elektroden till elektroniken och foder slangen från vattentanken. Den vätgas generator huset är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134620.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.