Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man bygger bränslecellsbilar

En bränslecell bil är ett alternativt drivmedel. Det bränsle som används för en bränslecell bil är väte. Väte är en förnybar energikälla, och därför det kan användas som ett alternativ till råolja, som är den huvudsakliga källan till bränsle för bilar. Väte är ett derivat av fossila bränslen, samt biomassa. Det är mest känd för att komma från vatten eller vätgas koldioxid. När det kommer från vatten, är det mer fördelaktigare vänliga. Du kan bygga en motor bränslecell för en bil som kan användas för låg nivå racing. Saker du behöver
Hydrogen
Hydrogen tank
bränslecellstapel
Air kompressor
Effekt styrenhet (PCU) katalog Batteri
Elmotor
Show Fler Instruktioner
en

Place en katod och en anod i vatten. Syftet med detta är att separera väte från andra komponenter. Vattnet kommer att bli laddad med elektricitet. Vätgasen kommer att lockas till katoden, så att den kan fångas för bränsleceller. Du kan köpa katoder och anod stavar från leverantörer varmvattenberedare eller butiker VVS.
2

Placera en Polymer Electrolyte Membrane (PEM) mellan katod och anod. Vätgasen kommer in i membranet, och dra den mot katoden. Elektronerna kommer att tas bort och tryckas genom en extern krets, där de kommer att återansluta till vätgas. Utsidan kretsen är vad som faktiskt ger motorn makten.
3

Placera hyrdrogen i bränslecellen. Vätgasen laddar batterierna i bränslecellen för att producera el. I vätgasdrivna bränsleceller fordon, är bränslecellen till den bakre delen av fordonet intill den bakre hjulhuset. Denna el ger kraft för motorn att köras. Ställ motorn på att testa det. Om motorn inte startar, kontrollera att det inte finns några läckor. Du kanske inte har samlat in tillräckligt med vätgas. Starta processen igen, och det ska nu fungera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134565.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.