Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man laddar Scooter Battery Pack

Skotrar är praktiskt när du bara har korta sträckor att resa vid relativt låga hastigheter. De är små men ekonomiskt, och de är lätta att navigera genom stadstrafiken. Liksom bilbatterier, skotrar ladda batterierna under resan. Men om du bara rida mycket korta sträckor åt gången, kan resan vara tillräckligt lång för att ladda batteriet fullt. Du kan ladda pack scooter batteri enkelt, även om det tar lite tid. Saker du behöver
Scooter batteriladdare
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta skoterns batteri. Det är oftast placerad under sätet eller bakom en panel nära brädan. Om batteriet hålls av ledade clips, vända tillbaka klämmorna och lyft ut batteriet. Om det hålls på med skruvade klämmor, använd din skruvmejsel för att lossa klämmorna innan du lyfter ut batteriet. Om det behövs, använd din skruvmejsel för att demontera batterikablarna från de positiva och negativa batteripolerna.
2

Anslut laddaren till batteriet. På de flesta modeller, måste du ansluta en röd ledningstråd till batteriets pluspol, märkt med ett "+" och en svart kabel till minuspol, märkt med ett "-".
3

Koppla in och slå på laddaren. Se till att laddaren indikerar den laddar batteriet, antingen genom att visa ett grönt ljus eller ordet "Charging".
4

Stäng av och dra ur laddaren när den indikerar att batteriet är laddat, oftast genom att visa ett rött ljus eller orden "Full Charge." Laddningen kan ta flera timmar, så ha tålamod. Koppla loss kablarna från batteriet.
5

Byt batteriet i skotern. Spänn den säkert på plats med hjälp av de ledade clips eller skruvade klämmor. Byt Kablar och se till att matcha den röda kabeln med den positiva polen och den svarta kabeln med den negativa polen. Byt skoter säte eller batteri panel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134523.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.