Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man gör biodiesel från Corn

Biodiesel bränsle är ett populärt alternativ till vanlig diesel, enligt en ny studie från Naturvårdsverket, eftersom det sänker frekvensen av utsläpp av växthusgaser från fordon på vägen. Produktionen av biodiesel bränsle nådde 3,8 miljoner ton under 2005, med cirka 85 procent av produktionen sker i Storbritannien, enligt information på Energy.gov hemsida. Det genomsnittliga försäljningspriset för biodiesel - kostnaden vid pumpen - är cirka 12 cent per gallon lägre än vanlig bensin. Om du vill börja använda biodiesel, att inte bara minska din carbom fotavtryck utan att spara pengar, kan du göra din egen hemma i ett par ganska enkla steg. Saker du behöver Review, en skäppa majs
30 liter vatten
Fortfarande
Grinder
Alpha amylasenzym
Screen för filtrering
gas kan eller tank
Funnel
Visa fler instruktioner
göra biodiesel hemma
1

Slipa skäppa majs till majsmjöl. Den bör ha en tjock, sliskig konsistens.
2

Häll 30 liter vatten i Stills spis, och låt temperaturen stiga till 170 grader Fahrenheit. Nu lägger majsmjöl långsamt så att det inte klumpar ihop.
3

Lägg alfa amylasenzym med hjälp av doseringsmått som tillhandahölls. Tillsätt inte mer eller mindre än tre skopor. Se till att röra om blandningen i ungefär 15 minuter innan föra den till en hård, rullande koka i en halvtimme. Sedan sänk temperaturen till 170 grader.
4

Häll i ytterligare tre mätning koppar fulla av alfa-amylas enzym och rör om i ytterligare 30 minuter. Sedan minska temperaturen till 80 grader och tillsätt sex mer skopor av enzym.
5

Håll blandningen vid 85 grader i två till tre dagar för att möjliggöra en ändamålsenlig jäsning.
6 < p> Häll den fermenterade blandningen genom skärmen. Denna process filter rester och andra oönskade element ur av ingredienserna, så att resterande vätska ska kunna rinna genom tratten och in gasen kan med några föroreningar. Vad som återstår i behållaren är 100 procent E85 etanol, klar att använda i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134355.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.