Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Kan Cops upptäcka radarvarnare i bilen?

Trafik officerare ibland använda en elektronisk apparat som kan upptäcka en detektor radar i bilen. Enheten har en känslig radiomottagare som plockar upp en kontrollampa alstrad av radar detektor. Även om de flesta icke-yrkesförare behöver inte oroa dig, påstår förbjuda radarvarnare under vissa omständigheter. Radar Detector

En radar detektor är en elektronisk pryl om storleken på en stor mobiltelefon. Monterad på en bils instrumentbräda eller vindruta, plockar upp radiosignaler som polisens radar trafik pistoler producerar. De detektorn piper och blinkar en varningslampa i närvaro av radar, som varnar för att en officer kontrollerar din hastighet. Det är tillräckligt känslig för att varna dig innan radarn gör en exakt hastighet behandlingen, vilket ger dig ett par sekunder för att sakta ner och undvika en biljett
lokal oscillator
Radarvarnare anställa en krets som kallas en lokal oscillator för att ställa in radarn aktivitet. Den lokala oscillatorn fungerar på samma frekvensområde som vapen polisens radar, som producerar en liten signal om sin egen, radio tekniker kallar detta "läckage" eftersom det är oavsiktligt. Eftersom radarsignaler är relativt ovanliga jämfört med AM-och FM-stationer, blir läcksignalen en signatur som rätt utrustning kan upptäcka lätt. Premium radarvarnare har avskärmning för att minska läckaget, men en del av signalen kan undgå oavsett.
Radar Detector Detector

Elektronik tillverkare säljer detektorer radar detektor till polismyndigheter, officerare använda dessa enheter för att övervaka trafiken för olaglig användning av radarvarnare. Utrustningen plockar upp signalen från detektorn lokala oscillator och varnar officeren, som avgör om detektorn är lagligt eller inte.
Radardetektorer och lagen

2013, det statligt av Virginia och District of Columbia såväl förbjuda användningen av radarvarnare, förbjuder federal lag även dem för operatörer av kommersiella lastbilar över 10.000 pounds. Andra stater har lagar som förbjuder något på vindrutan som skymmer vyn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149980.html

Previous:
Next: No

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.